fbpx

Dela i sociala medier

VI TIPSAR OM 5 PODDAVSNITT MED VÅRA PROFILER!

 

                                      🍿 FRAMGÅNGSPODDEN - PER HOLKNEKT
                                      🍿 UNDER FEMTON - SOFIE LINDBLOM
                                      🍿 BUSINESS HACKS - JOHANNES GUSTAVSSON
                                      🍿 FRAMGÅNGSPODDEN - FRIDA BOISEN
                                      🍿 KARRIÄRPODDEN - SUSANNE BIRGERSDOTTER

 

 

Poddar är ett perfekt format att lära känna våra profiler lite mer innan du lägger en bokning. Framgångspodden med den framgångsrike (😉 ) Alexander Pärleros är en podd som många av våra profiler dyker upp i. Om du mot all förmodan inte har koll på Framgångspodden (som är nordens största intervjupodd med över 2,5 miljoner lyssningar per månad!) är det ett koncept där Alexander Pärleros intervjuar olika människor där du får möjligheten att lyssna på inspirerande framgångssagor!

På listan här ovan hittar du även Under Femton med Henric Smolak där han varje måndag tillsammans med en gäst demokratiserar kunskap, lär dig nya saker och diskuerar heta ämnen. Allt under femton minuter! Även det en podd som många av profilerna på Booky.se medverkar i.

Business hacks är podden för dig som vill lära dig mer om företag och hur du skapar ett företagsliv i världsklass. Gustaf Oscarson leder podden och bjuder in Sveriges främsta experter inom ämnet! Där hittar ni våra otroliga profiler såklart!

En podd om ledarskap, livet och karriären, det är Karriärpodden! Eva Ekdahl driver podcasten och hon intervjuar spännande kvinnor där vi som lyssnar får ta del av livshistorier, lärdomar och hur man hittar sin passion i karriären! Eva går in på djupet i sina intervjuer och man får verkligen genom henne lära känna kvinnornas personer bakom framgången. Missa inte Karriärpodden! 

Booky x Poddar

Varje profil på Booky som medverkat i en spännande podd har en länk i sin profil så du lätt kan hitta, lyssna och lära känna dem bättre. En guldgruva av fantastiska poddavsnitt på Booky helt enkelt! Alla profiler hittar ni här.

Vill ni ha mer tips på poddavsnitt med våra profiler?

Hör av dig så löser vi det!

Fler liknande inlägg

Mer inspiration