fbpx

Dela i sociala medier

Boka föreläsare pris! 

Vad kostar det att boka en föreläsare egentligen?
Den här frågan dyker upp titt som tätt och vi förstår, det är en djungel. Men lugn, vi hoppas att kunna hjälpa till med lite tips och insikter. 

Om du vill hoppa direkt in och kolla på våra profiler, så klicka här!

Transparenta priser gör det enkelt att hitta rätt snabbt! 

Vi vill att det ska vara så enkelt som möjligt att boka föreläsare och har därför skrivit ut priserna på varje profil-sida (några har valt att skriva: pris vid förfrågan)! Men genom att dela priserna tror vi att det ska bli enklare för er att hitta en profil som passar era kriterier enklare! 

Tre tips på hur du ska tänka kring pris! 

💥 Är föreläsaren uppmärksammad i tidningar, TV och andra medier? Offentliga föreläsare kostar oftast lite mer då de är riktigt eftertraktade och även ses som starka "dragplåster", om man bokar en föreläsare vill man ju som bokare att många ska kolla på föreläsningen! Därför kan det vara smart att boka ett kändare namn om man vill locka till sig mycket folk! 

💥 En föreläsare behöver dock inte vara så känd, om temat är rätt i tiden och ämnet hen föreläser så attraktivt behöver inte föreläsaren vara speciellt känd - det är upp till bokaren! Vi strävar ofta efter att skicka "up and coming" profiler eller rekommendera riktigt duktiga talare, som inte är superkända och därför ligger lite i lägre i pris. Pris och nivå går alltså inte hand i hand, många andra faktorer som spelar in också. 

💥 Ska ni boka flera föreläsare till ett tillfälle? Då är det smart att boka via en och samma förmedlingsbyrå - så att ni kan få ett paketpris. Våga fråga efter det :)  

Här hittar du alla våra profiler! 

Ni kan läsa mer om Booky här!

Hör av dig så bollar vi idéer! 

Lets get in touch!

Fler liknande inlägg

Mer inspiration