fbpx

Dela i sociala medier

Boka föreläsning 🍿

Booky gör det enkelt att en boka föreläsning!
Vi hjälper er att hitta rätt talare beroende på era intentioner; tema, budget, hybrid eller live etc. You name it - vi skräddarsyr alla våra bokningar för att de ska passa ert behov så bra som möjligt. 

Vilka föreläsare representerar vi? Här är tre föreläsare! 

🍿 Svante Randlert 
Han har genom åren hjälpt hundratals organisationer och tusentals chefer hur man blir medarbetarnas och kundernas förstahandsval imorgon? Han är den enda i landet bland över 1000 föreläsare, som genom tiderna lyckats få maxbetyget 5.0 vid tre olika tillfällen av en hel publik hos Sveriges största chefsnätverk Close.

🍿 Ami Hemviken 

En ledarskapsföreläsning eller en föreläsning om kommunikation, du har kommit rätt. Med ett stort mått humor och massor av energi delar Ami Hemviken med sig av sina kunskaper inom kommunikation, ledarskap och retorik. Hon brinner för ämnet och för att skapa förändring hos dem hon möter. Ami har roligt på jobbet och det märks.

🍿 David Eberhard 
Förutom att föreläsa om trygghet, ansvar och barnuppfostran föreläser David Eberhard om ledarskap baserat på gruppsykologi och på basen om vad man vetenskapligt vet om hur olika ledartyper klarar olika sorters utmaningar. Efter femton år som chef och med ett cv som vittnar om hans gedigna kunskaper om hur man leder, förnyar och förbättrar verksamheter även när budgetramarna är snäva, har han mängder med personlig erfarenhet.

Boka föreläsning med hjälp av Booky - vad kostar det? 

Du hittar alla våra profiler här! Under varje profil ser du föreläsarens arvode, hur smidigt? 
Det kostar inget extra, såklart! Våra agenter hjälper er med en behovsanalys och går sedan igenom förslag beroende på vad ni letar efter eller vad ni har för budget. 

✉️ charlotte@booky.se
☎️ 072-315 94 02 

Föreläsare ledarskap

Bolla idéer med oss, kostnadsfritt! 

Jag vill bolla idéer!

Fler liknande inlägg

Mer inspiration