fbpx

Dela i sociala medier

Digitala föreläsningar - Booky tipsar 🍿

Vi alla törstar efter live-event, föreläsningar som inte hålls framför datorn och att kunna kramas igen men fram tills att den tiden kommer igen är den bästa lösningen - digitala föreläsningar och event! Vi på Booky har tagit fram 5 tips på digitala föreläsningar och inspirationsevent som gör sig minst lika bra genom skärmen som live. Kolla igenom våra tips och få massa inspiration för digitala föreläsningar eller events! 

 

🍿 Sebastian Pettersson

Sitter du just nu och planerar för en sommarfest eller mingel med kollegorna? Vad passar perfekt till det? Jo - choklad! Göteborgaren Sebastian Pettersson är före detta konditor och chocolatier i Svenska Kocklandslaget och är en av Kocklandslagets yngsta genom tiderna med utmärkelser som bland annat ett OS-Guld och VM-guld i bagaget! Nu är Sveriges bästa chocolatier med i Bookys stall där han inte bara bjuder på en sensationell smakupplevelse utan också föreläser om sin resa samt lär ut en massa smaskig information om choklad! Hur bra? Superenkelt att boka - digitalt eller live om du har möjlighet!

Sebastians profil hittar du HÄR

🍿 Anitha Clemence

Mitt i den digitala världens center hittar du Anitha Clemence (f.d. Schulman)! Hon bl.a. är en framgångsrik influencer, driver en stor blogg och föreläser även nu om entreprenörskap, sociala medier, personligt varumärke och ledarskap. Boka in en inspirerande föreläsning med Anitha och håll dig uppdaterad om de digitala trenderna som ständigt är i rörelse! Digitala föreläsningar om digitala trender? Perfekt!

Läs mer om Anitha HÄR

🍿 Jannice Wistrand

Har du gått i veckor och undrat varför energin hemma eller på arbetsplatsen inte stämmer? Jannice Wistrand är feng shui expert och kan allt om att matcha energier! Syftet med feng shui är att ge lycka och harmoni. Feng shui öppnar kraftfulla energikanaler i ditt hem för att hjälpa dig att bli starkare och mer harmonisk. Det kanske låter krångligt och svårt men oroa dig inte! Jannice Wisrand är ju experten och hon hjälper dig gärna via digitala föreläsningar eller live om du kan! Vänta inte längre - hör av dig!

Kolla in Jannice på Booky.se HÄR

🍿 Leila Söderholm

På Booky hittar du nu också den omtalade Leila Söderholm - föreläsare, inspiratör och hälsoexpert! Hon syns flitigt i plattformar som Nyhetsmorgon, TV4 förkväll och vardagspuls där hon pratar om mental och fysisk hälsa. Leila föreläser om inspiration och hälsa överlag och lämnar alltid publiken med massa motivation till att med små enkla knep göra stor skillnad på vardagen. Leila kan du även boka till kick-off. Det kan du köra som en traditionell digital föreläsning eller små inspel under dagen, det avgör du!

Vill du veta mer om Leila? Klicka HÄR

🍿 TrendStefan

Stefan "TrendStefan" Nilsson är Sveriges mest mediala trendspanare och han hjälper dig att hålla koll på alla möjliga olika trender som är både hållbart, snyggt och t.o.m. gott! Pandemin (suck, inte Covid-snack igen...) har gjort en del av oss en smula förslappade när det kommer till trendkoll men du behöver inte oroa dig, boka en skräddarsydd föreläsning med TrendStefan via Booky och bli en i gänget igen! 

Läs mer om Stefan HÄR

Nu är du fullproppad med inspiration till din digitala föreläsning

Tveka inte längre - hör av dig!

Fler liknande inlägg

Mer inspiration