fbpx

Dela i sociala medier

Digitalt quiz

Digitalt quiz för ert företag! 

I Quiz Show med Kalle & Kall slängs ni in i något som spänner mellan ett musikquiz och en (ofarlig) japansk game show. Det är show och quiz i ett. Tidslängden är upp till er, men högst troligt är att ni tävlar under 1,5 timme mot varandra i moment som ”Gissa vem”, ”Söndag hela veckan”, ”Vafan hände?” och där allt såklart avslutas i en stor finaltävling.

Men hur funkar det med tekniken? 
I ett digitalt quiz bjuds ni in till ett zoom-möte med Kalle & Kalle som konferencierer, ni behöver alltså inte tänka på något kring tekniken. Dom delar även upp er i lag och har en app som deltagarna svarar från! 

Om ni bokar Kalle & Kalle på plats så har dom buzzrar med sig och varje lag får en buzzer som man trycker på när man vet rätt svar. Enkelt. 

Digitalt quiz eller live? Båda funkar lika bra! 

NORD DDB gav Kalle & Kalle förtroendet att vara konferencierer på deras företagsfest i november 2021, där 170 personer medverkade. Dom delades upp i 21 lag i quizet och det blev en succé! Såklart anpassades quizet till deras företag & bransch. 

Vilka är då Kalle & Kalle tänker du? 

Kalle & Kalle har många års erfarenhet av att lyfta event till en högre nivå. Som konferencierer har dom ett sätt att med glimten i ögat skapa oförglömliga kvällar. Det finns ett fint samspel mellan Kalle & Kalle som byggts upp under många år och det smittar av sig på publiken i övrigt. I kombination med sin populära quiz-show kan er kväll bli något alldeles unikt.

I samråd kan ni skapa en kväll som är skräddarsydd till att passa just ert evenemang, digitalt eller live! 

Digitalt quiz - jag vill veta mer!

Hör av dig här!

Fler liknande inlägg

Mer inspiration