fbpx

Dela i sociala medier

Föreläsare ledarskap - tre tips! 

Ledarskap är ett otroligt populärt ämne som många vill utvecklas inom! Och det finns en otrolig uppsjö med flera olika duktiga föreläsare inom ämnet. Vi tänker att vi vill underlätta lite för dig o ert sökande, därför tipsar vi om tre föreläsare som är otroliga inom just: ledarskap. 

Tre tips på föreläsare inom ledarskap! 

Christer Ohlsson
Allting i livet är antingen under utveckling eller avveckling. Den som står still i en värld som ständigt rör sig kommer snart att hamna efter. Därför är vilja, utveckling och ständigt lärande otroligt viktigt för vår lycka och framgång.

Christer Olsson är fiskarsonen som gjort sunt förnuft till sin affärsidé. Med över 30 års erfarenhet är Christer Olsson en av Nordens mest bokade föreläsare och är coach till några av de mest erfarna ledarna. Han har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor och inspirerar till handling. Med hjälp av enkla övningar och konkreta verktyg får du möjlighet att skapa förändring i vardagen, på jobbet och i relationer.

Christer har lång erfarenhet av kulturutveckling, ledarskap och affärsmannaskap. Hans ambition är att så tankefrön för att du ska gå från att veta till att göra. Det handlar om utveckling och att vara en nyfiken människa som hela tiden testar nya vägar och lösningar. Att behålla är en farlig strategi. Läs mer här!

Svante Randlert 
Han har genom åren hjälpt hundratals organisationer och tusentals chefer hur man blir medarbetarnas och kundernas förstahandsval imorgon? Han är den enda i landet bland över 1000 föreläsare, som genom tiderna lyckats få maxbetyget 5.0 vid tre olika tillfällen av en hel publik hos Sveriges största chefsnätverk Close. Han fick även bäst betyg under förra året av alla föreläsare på världens största Employer Branding event – World Employer Branding Day i Budapest, Employer Branding Summit i Amsterdam, Future of work i Ljubljana, Rekryteringsdagarna i Oslo samt Leadership Day i Stockholm. Svante Randlert arbetade som Academic Works Business & People Advisor mellan åren 2009-2018. Ett företag som haft nöjdast kunder 8 år i rad, samt blivit framröstat till Sveriges bästa arbetsgivare inom servicesektorn de tre senaste åren. Läs mer här! 

Ami Hemviken
En ledarskapsföreläsning eller en föreläsning om kommunikation, du har kommit rätt. Med ett stort mått humor och massor av energi delar Ami Hemviken med sig av sina kunskaper inom kommunikation, ledarskap och retorik. Hon brinner för ämnet och för att skapa förändring hos dem hon möter. Ami har roligt på jobbet och det märks. Med över tio års erfarenhet som föreläsare, coach och ledartränare har hon förmågan att förstå och möta olika målgrupper. Hon är lika bekväm i mötet med tio truckförare, 650 småföretagare eller den enskilde generaldirektören. Ericsson, H&M och Mannheimer Swartling är några av hennes uppdragsgivare, som visar henne fortsatt förtroende genom återkommande uppdrag. Läs mer här!

Hör av dig så hjälper vi dig! 

Jag vill ha hjälp!

Fler liknande inlägg

Mer inspiration