fbpx

Dela i sociala medier

Föreläsare motivation! 

Boka en föreläsare som föreläser om motivation, engagemang eller pepp! 
Det kan behövas mer än någonsin nu när världen är upp och ned men du förväntas köra på "som vanligt". Hur hittar vi motivation och engagemang på arbetsplatsen? 

Booky tipsar om tre föreläsare 🍿 

Här kommer fyra tips på föreläsare inom temat motivation! 

Thomas Dimming 
Thomas Dimming har mer än 20 års erfarenhet som rådgivare till ledare, som just vill skapa mer engagemang samt en högpresterande företagskultur. Thomas genuina intresse kring psykologin bakom motivation, engagemang, prestation och välmående organisationer har lett till djup förståelse kring de avgörande faktorerna som väcker och släcker engagemang. 🍿 läs mer här!

Magnus Helgesson
Han grundade Harry's!
Magnus föreläser inte bara om ledarskap och entreprenörskap, han erbjuder också rena inspirationsföreläsningar där han boostar er självkänsla och kommer med massa motivation! Att lyssna på Magnus berätta om sin väg till framgång är inte bara inspirerande – det är också underhållande och lärorikt, och du får konkreta tips och verktyg för att maximera potentialen i dig själv och företaget. 🍿 läs mer här!

Andreas Carlsson
Han kanske är mest känd från idol-juryn. Eller för de hitlåtar han skrivit till artister som Kate Perry och Britney Spears och som sålt i över 150 miljoner exemplar. Idag är Andreas Carlsson en eftertraktad föreläsare, både i Sverige och internationellt. Han motiverar och inspirerar genom att dela med sig av sin unika livsresa. ”Entreprenörskap för mig är att våga vara en visionär som vandrar på stigar ingen tidigare vandrat på. Stigar som kan verka skrämmande och som kommer testa dig och tron på din egen förmåga på många olika sätt.”. 🍿 läs mer här!

Leila Söderholm
I och med hennes stora engagemang i diverse kanaler i över 10 år har Leila blivit en eftertraktad föreläsare som anlitas flitigt. Hon har över 20 års erfarenhet av att arbeta i företagsprojekt och coacha personal till mer glädje och bättre hälsa samt lär ut hälsostrategiska uppdrag i offentlig sektor! Hon är ett proffs rakt igenom!

Det verkar som att Lejla har ändlös källa med energi - något som är otroligt smittsamt när hon kliver fram på scenen. Hon har coachat och inspirerat tusentals människor att göra de små förändringarna som gör den stora skillnaden! Det hårda arbetet hon gör lönar sig också - 2018 nominerades hon till en av Årets Talare och 2017 blev hon nominerad och framröstad till Årets Hälsoinspiratör av svenska folket. 🍿 läs mer här!

 

Hör av er & bolla idéer med oss! 

Varför inte boka en innspirerande föreläsare som pratar motivation? Kickar igång er och kollegorna! 

Hit us! Letar ni motivationsföreläsare?

Maila oss!

Fler liknande inlägg

Mer inspiration