fbpx

Dela i sociala medier

Föreläsning 🍿 Booky hjälper er! 

Ska ni arrangera en föreläsning! Fyll i vårt formulär, eller slå en signal. Vi hjälper er att hitta & boka rätt! 
Men nedan finner du även tre tips eller frågor ni kan fundera på för att få er bokning att bli så bra som möjligt. 

Hur hittar du rätt föreläsare till er föreläsning / ert event? 

Vi delar tre tips / funderingar för att landa rätt i valet av föreläsare! 

🍿 Varför? 
Fundera och diskutera - varför ska ni boka en föreläsare till ert event? Vad är föreläsningens syfte? Ska det vara en föreläsning som inspirerar eller som verkligen bjuder på kunskap och metoder? Det finns otroligt duktiga och inspirerande föreläsare som bidrar till pepp, inspiration och välmående på ett företag. Men ibland vill man förmedla kunskap mer än inspiration. Eller en kombination av båda delarna! 

🍿 Vem är målgruppen? 
I tider då digitala event blommat upp tycker jag att ni alltid ska ställa er frågan: vem är målgruppen? Kan vi maximera antalet personer och målgrupper som kan vara med och titta på föreläsningen? Kan medarbetare och kunder enklare blandas vid ett digitalt event - för att ha en gemensam diskussionspunkt senare? Vi på Booky tror på att dela med sig av kunskap!

🍿 Vad och vem har ni bokat tidigare? 
Vilka föreläsare har ni bokat tidigare inom er organisation? Arbetar ni mot målen att bli mer hållbara vore det ju dumt att aldrig boka in en föreläsare om just hållbarhet! Håll koll på era mål och era intentioner med att boka underhållning eller en föreläsning. Booky erbjuder en digital plattform där du enkelt loggar in för att se alla era bokningar - kommande och avklarade. På så sätt kan ni enkelt följa upp och planera enkelt. 

Vill du bolla idéer om era kommande event där ni planerar en föreläsning eller underhållning? 
Slå en signal, 072 315 94 02 eller maila charlotte@booky.se! 🍿

Vill ni bolla idéer med oss? 

JA, nu på direkten!

Fler liknande inlägg

Mer inspiration