fbpx

Dela i sociala medier

Inspirationsföreläsare! 

En inspirationsföreläsare erbjuder värdefull kunskap och idéer samt inspiration! Ni garanteras 100 % motivation och inspiration när ni bokar en inspirationsföreläsare! Beroende på vilket tema ni väljer finns det ett stort utbud med inspirationsföreläsare som är extremt duktiga i Sverige. 

Vi hjälper er att hitta rätt inspirationsföreläsare! 

Vi delar med oss av tre inspirationsföreläsare! 

🍿 Per Holknekt
Inspirationsföreläsning med Per Holknekts bjuder på hans gränslösa arkiv av upplevelser och erfarenheter som också gör honom unik. Föreläsningen bjuder på känslosamma och värdefulla berättelser från hans sällsynta, inspirerande och mångfacetterade livsresa som både inspirerar, skapar förståelse och sätter spår.

🍿 Ami Hemviken
Hon är lika bekväm i mötet med tio truckförare, 650 småföretagare eller den enskilde generaldirektören. Ericsson, H&M och Mannheimer Swartling är några av hennes uppdragsgivare, som visar henne fortsatt förtroende genom återkommande uppdrag. Som beteendevetare är Ami skicklig på att förstå och analysera mekanismerna kopplade till beteendeförändring genom kommunikation. Hon kontaktas återkommande av media för att uttala sig om retorik, lärande och ledarskap. Ami är en otroligt populärföreläsare, ledarskapsföreläsning eller en föreläsning om kommunikation - hon levererar alltid med energi.

🍿 Christer Olsson
Christer Olsson är fiskarsonen som gjort sunt förnuft till sin affärsidé. Med över 30 års erfarenhet är Christer Olsson en av Nordens mest bokade föreläsare och är coach till några av de mest erfarna ledarna. Han har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor och inspirerar till handling. Med hjälp av enkla övningar och konkreta verktyg får du möjlighet att skapa förändring i vardagen, på jobbet och i relationer.

Läs om alla våra profiler här! 

Booky älskar inspiration! 

Vi älskar och brinner för inspiration. Går ni i tankarna att boka en inspirationsföreläsning, tveka inte - hör av er! Vi har över fem års erfarenhet och hjälper er att hitta, boka och koordinera bokningen! 

Vi har också gjort det enkelt för er att hålla koll på era bokningar - genom att logga in på vår plattform får ni tillgång till alla bokningar: kommande och avklarade. 

Letar ni inspiration? 

Hör av dig!

Fler liknande inlägg

Mer inspiration