fbpx

Dela i sociala medier

Teambuilding? Booky har tipsen! 

KÀnner ni som mÄnga andra att det Àr pÄ sin plats med lite teambuilding efter en tuff tid med digitala möten, jobb hemifrÄn och covid-restriktioner. Vi pÄ Booky har allt du kan tÀnka dig inom underhÄllning, kunskap och inspiration. 

SÄ, som ni sÀkert vet. Teambuilding Àr ett perfekt sÀtt att bÄde lÀra kÀnna varandra och komma varandra nÀrmare genom samarbete och kommunikation. Genom teambuilding kombinerar ni att ha kul men Àven att sammansvetsa gruppen och nÀr man samarbetar bygger man tillit och förstÄelse.

Vi tipsar om teambuilding aktiviteter! 

🍿 QUIZ & SHOW (digitalt) 
Detta Àr en av vÄra mest bokade teambuilding aktiviteter. Helt enkelt ett underhÄllningsprogram med er i huvudrollen dÀr programledaren utmanar er i frÄgesport och galna utmaningar i ett högt tempo. I Quiz Show med Kalle och Kalle slÀngs ni in i nÄgot som spÀnner mellan ett musikquiz och en (ofarlig) japansk game show. Det Àr show och quiz i ett.

TidslĂ€ngden Ă€r upp till er, men högst troligt Ă€r att ni tĂ€vlar under 1,5 timme mot varandra i moment som ”Gissa vem”, ”Söndag hela veckan”, ”Vafan hĂ€nde?” och dĂ€r allt sĂ„klart avslutas i en stor finaltĂ€vling. 

Jag vill veta mer! âšĄïž

🍿 "Beat the Hacker" 

En aktivitet som utmanar er samarbetsförmÄga, fÄr er att kommunicera och jobba ihop! En hacker har lyckats ta sig in pÄ företagets servrar och lagt beslag pÄ era datafiler. Hackern hotar nu att radera filerna inom 45 minuter. Men hackern Àr inte ute efter pengar, han vill testa era kunskaper med ett antal utmaningar. Om ni visar er vÀrdiga, och löser uppdragen i tid lovar han att ÄterstÀlla alla era filer.

Vem som helst kan spela spelet och det enda som egentligen behövs Ă€r en uppkopplad dator och ett videomöte – som de flesta Ă€r vana vid i dessa tider. I mindre lag om 3-5 personer tĂ€vlar ni och utmanas i att lösa kluriga uppdrag tillsammans. Lagledaren kopplar upp sig i er vanliga digitala mötesmiljö (Zoom, Teams eller motsvarande) och kör spelet pĂ„ sin dator för att sedan dela sin skĂ€rm med de andra spelarna. Glöm inte att alla spelare har fĂ„tt personliga ledtrĂ„dar, vilket gör att varje spelare har en viktig roll i ert lag!

PÄ förfrÄgan gÄr det att skrÀddarsy spelet genom att lÀgga in frÄgor som Àr kopplande till er verksamhet. Aktiviteten finns tillgÀnglig bÄde pÄ svenska och pÄ engelska sÄ det gÄr utmÀrkt att vÀlja det som passar bÀst för er grupp.

Jag vill veta mer! âšĄïž

🍿 Chokladprovning 

Chokladprovning med choclatiern Sebastian Pettersson, som arbetat pÄ renommerade krogar som Oaxen Krog**, Ekstedt* och OperakÀllaren*. Sebastian Àr en av Kocklandslagets yngsta genom tiderna med utmÀrkelser som bland annat ett OS-Guld och VM-guld i bagaget. 

Ni fÄr praliner (sÄklart, gjorda av Sebastian) skickade till er. Ni hÀnger sedan med Sebastian via teams, zoom eller annan digital plattform. En teambuilding-övning som kanske inte krÀver sÄ mycket frÄn er, men det blir en trevlig och smakrik stund tillsammans. 

Lite praktisk information som verkligen kan underlĂ€tta för er i er planering, 🍿! 
Passa pÄ att skicka hem nÄgot gott som era medarbetare kan Àta och dricka under aktiviteten. Vi hjÀlper er med utskick av lunch, aw-tillbehör eller middag! Allt för att det ska bli sÄ enkelt som möjligt för er att planera och genomföra! 

Jag vill veta mer! âšĄïž

Vi vill bolla idéer med er! 

Ta kontakt hÀr!

Fler liknande inlÀgg

Mer inspiration