fbpx

Dela i sociala medier

Under Covid-19 fick Charlotte "mer tid över" - fullföljde en dröm och startade utbildning för administratörer. 

Jag har sedan 2016 haft en dröm att en dag själv kunna påverka och lyfta en yrkesroll som jag tycker får alldeles för lite credd och uppmärksamhet. Det som främst tagit emot är att jag aldrig riktigt känt mig redo eller att jag haft tid över för att göra det helhjärtat, säger Charlotte Dunhoff. 

Covid-19 slog hårt mot hennes bransch och mycket stod på paus, då passade Charlotte på att paketera ihop allt "stoff" i form av erfarenheter och forskning som hon stött på under flera år till en utbildning, till just administrativ personal inom näringslivet. Hon fyllde ett hål, en utbildning för administratörer! 

Utbildning administration, på distans såklart! 

Detta är en utbildning för dig som arbetar som administratör eller projektledare och vill utvecklas, inspireras och bli stoltare i din roll! 

Administrativ personal som vill bli effektivare, stoltare och vassare i sin roll. Du är ny i rollen som assistent eller har förkunskaper men vill utvecklas och nätverka och utvecklas. Den här utbildningen passar alla assistenter – oavsett om du arbetar på ett stort företag eller litet företag. 

Jag gick snabbt ihop med utbildning.se som är ett av Sveriges bästa företag när de kommer till utbildningar. Enkelt och smidigt kan du läsa recensioner, boka in dig och se alla utbildningstillfällen där! Du hittar utbildningen: effektiv administratör / bli en assistent i världsklass här!

Fanns ingen utbildning jag själv ville gå... 

Precis så kände Charlotte Duhoff när hon kickade igång utbildningen. Första tillfället genomfördes den 17 mars 2021 och den 11 maj håller hon det tredje utbildningstillfället, där det finns fyra(!!!) platser kvar! 

Är du nyfiken? Hör av dig till oss här så hjälper vi dig med att boka en peppig utbildning. Utbildning administratör! Läs mer om Charlotte här!

Utbildning administratör

Fler liknande inlägg

Mer inspiration