fbpx

Dela i sociala medier

yoga för nybörjare

Yoga Community - för alla

Yoga för nybörjare eller för den erfarne? About Yoga med Sheila Arnell och Magnus Fridh har ett yoga och meditations-community för alla! De vill få alla som är nyfikna på yoga och meditation att känna sig välkomna på ett stöttande och tillåtande sätt. 

Sheila och Magnus är två aktiva människor som älskar rörelse men de tror också starkt på stillhetens, tystnadens och återhämtningens kraft. Med yoga och meditation hjälper de dig att finna balans i vardagen och en känsla av att bruset avtar och stillhet och ro infinner sig. De visar genom forskning hur både yoga och meditation är fungerande verktyg med påvisas positiv effekt mot stress, oro och ångest.

About Yoga erbjuder olika former av retreats - 7 timmar eller 42 timmar väljer du helt själv - beroende på om du kör yoga för nybörjare eller mer erfaren yoga. Du kan läsa mer om deras erbjudanden Här.

🍿

På Booky erbjuder About Yoga föreläsningen “Från brus till medveten tillvaro” där yoga och meditation är i centrum. Sheila och Magnus delar med sig av egna inspirerande historier kring ämnet och låter även er testa ett par yoga- och meditationsövningar som är lätta att ta till sig och som är användbara i vardagen. Och kanske, kan du direkt få en känsla av en stilla punkt, en känsla av att bruset avtar och ersätts av rofylldhet.

Kolla in profilen för About Yoga Här för att läsa mer!

Gå med i ett community som är för alla - About Yoga!

Hör av dig så hjälper vi dig!

Fler liknande inlägg

Mer inspiration