fbpx

About Yoga

Yoga & meditation 

About Yoga

Ett yoga & meditations community för alla! Vi vill få alla som är nyfikna på yoga och meditation att känna sig välkomna på ett stöttande och tillåtande sätt. Vi älskar rörelse och aktivitet men tror också på stillhetens, tystnadens och återhämtningens kraft.

En föreläsning med About Yoga innehåller såväl story-telling, mini-yoga-pass, meditationsstunder som tydliga förklaringar vad meditation och yoga är och hur vi kan hitta en bättre balans i vår vardag.

About Yoga består av:

Sheila Arnell
Yoga-, meditationslärare, influencer och yogaprofil. Sheila undervisar och föreläser regelbundet om hälsa för flera stora företag som t.ex Swedbank, Nordax, Hemnet, HM. Sheila driver även podden "Isabella söker Sheila" tillsammans med sin bästa vän – bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip.

Magnus Fridh:
Magnus Fridh undervisar i yoga, mindfulness och meditation och har genom akademiska studier i indologi med inriktning på tibetansk kultur och språk fördjupat sig inom ämnet. Magnus är också aktuell med boken ”Att vara stilla när allt skyndar” (Bonnier Fakta). En bok som översatts till 6 olika språk. Han är även medgrundare till Mindfulness-Appen.

About Yoga
About Yoga

Föreläsningar

Från brus till medveten närvaro
Skräddarsytt
17 000 SEK
Allt fler längtar bort från höga krav
och det intensiva informationsflödet. Men hur kan vi hitta och bibehålla stillhet i vardagen? En möjlig väg är genom yoga, meditation & återhämtning. Det finns inga direkta genvägar, men genom att regelbundet öva kan vi göra vårt sinne mer rofyllt, flexibelt och orubbligt stadigt - även i stunder av negativ stress och oro. Magnus och Sheila delar frikostigt med sig av sina egna historier och upplevelser. Och hur korrelerar dessa upplevelser med aktuell forskning i ämnet. Sedan, räkna med att du både får prova spännande, roliga och enkla yoga- och meditationsövningar under föreläsningen. Övningar som är lätta att ta till sig och som är användbara i vardagen. Och kanske, kan du direkt få en känsla av en stilla punkt, en känsla av att bruset avtar och ersätts av rofylldhet.
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)