fbpx

Alexander Holmberg

Coach, utbildare och föreläsare

Verktyg, inspiration & meningsfullhet 

En inspirationsföreläsning med Alexander är att få följa med på en resa med nya perspektiv, livsförändring, mängder av konkreta verktyg och massa energi. Hur du förverkligar dina mål, om kraften att skapa förändring på riktigt, att förstå på djupet vad det innebär att utvecklas som människa och team. Du får verktyg för hur du kan tänka och agera för att ta dig an dina utmaningar i livet. Massor av skratt, igenkänning och känslor. Alexander har föreläst i över tio år och är flitigt anlitad av alla möjliga typer av företag i Sverige och delar av Europa. Att lyssna på Alexander är att få en riktig energiboost, publiken är aktiv och ingen går oberörd därifrån. 

Alexander Holmberg
Alexander Holmberg

Föreläsningar

KONSTEN ATT LEDA DIG SJÄLV – TILLSAMMANS MED ANDRA
1-3 timmar
40 000 SEK
En föreläsning om självledarskapets nio principer. En inspirerande föreläsning som stärker deltagarnas förmåga att leda sig själva. Alexanders föreläsning är allt från en till tre timmar, en längre stund tillsammans blir kraftfullt och relevant och inte bara en liten inspirerande stund.
MOTIVATION OCH KRAFT
1-3 timmar
40 000 SEK
En föreläsning som inspirerar till ett coachande ledarskap. Lär dig coachande verktyg som fungerar i praktiken, för att inspirera och motivera varandra. Alexanders föreläsning är allt från en till tre timmar, en längre stund tillsammans blir kraftfullt och relevant och inte bara en liten inspirerande stund.

Magiskt, utvecklande och inspirerande!

Gustav Buder, Paytrim

Alexander levererade en föreläsning som fick hela teamet att vilja utvecklas tillsammans

Roine Gabrielsson, VD, Mavera

Engagerande, kraftfullt och mycket inspirerande

Gustaf Asp, VD Treadler
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)