fbpx

Alexander Morad

Föreläsare, entreprenör & sociala medieexpert

Föreläsning om sociala medier!

Som grundare och VD för Bright Mind Agency, som är en av Sveriges snabbast växande sociala medierbyråer, föreläser Alexander Morad om hur man lyckas på sociala medier och lär oss konsten att sälja. Med erfarenhet från att ha hjälpt över 200 företag presenterar han konkreta tips på ett underhållande, personligt och utbildande sätt. Boka en inspirerande Alexander Morad föreläsning idag!

En föreläsning med Alexander Morad

Under en Alexander Morad föreläsning får du följa med på den perfekta kundresan och hur man uppnår den genom sociala medier. Detta är också något han delar med sig av i sina föreläsningar. Han pratar om när han liftade genom Europa, en resa som räddade hans liv men var centimetrar ifrån att kosta honom det. Insikterna han samlade under sin resa tar han också med sig när han föreläser och arbetar med marknadsföring på sociala medier. 

Genom sina egna upplevelser och framgångsrika karriär erbjuder en Alexander Morad föreläsning insiktsfulla råd och strategier kring hur företag kan lyckas med hjälp av sociala medier och kraften det har på ett inspirerande och genuint sätt.

Alexander Morad

Föreläsningar

Hur du blir framgångsrik på sociala medier!
40 - 60min
Från 20 000 SEK
Alexander Morad är Sveriges mest eftertraktade sociala medier-nörd när det kommer till betald annonsering! Med sin byrå Bright Mind Agency har de hjälpt hundratals företag att nå en hög return of investment man tidigare aldrig sett i bolaget. Han delar med sig av de vanligaste misstagen företag gör på sociala medier och varför de begås, samt lär er hur ni kan undvika dem och få receptet till att bli framgångsrik på sociala medier! Alexander djupdyker in i den perfekta kundresan på ett utbildande och underhållande sätt där du lär dig kraften bakom betald annonsering och hur det skiljer sig från alla andra plattformar du annonserat på innan. Ni lämnar föreläsningen med konkreta tips man kan implementera direkt för en mätbar skalbar funnelstrategi och en stor dos inspiration till ens digitala närvaro! (Alexander skräddarsyr sina föreläsningar så de passar er målgrupp.)
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)