fbpx

Andreas Ekström

Författare, journalist och föreläsare

En föreläsning om den digitala revolutionen! 

Andreas Ekström är en av Sveriges mest exporterade röster. Han har föreläst i mer än trettio länder, och hans TED talk närmar sig två miljoner visningar. Han har vunnit priset "Årets talare i Sverige", för sin förmåga att förklara och sortera människans och företagens plats i den digitala revolutionen.

Föreläsningen "Kraften i både och" är hans nyaste, och är utöver en precis analys av det digitala nuläget dessutom ett kraftfullt beslutsstöd och förändringsredskap, Vem ska man titta på för att lära sig? Vilka metoder fungerar, bevisligen, för den som vill ta ledningen under 2020-talet? Andreas har visat vägen för digitalt arbete genom att bemästra en avancerad hemmastudio, och hans energi och språkbehandling gör honom till en av landets mest bokade talare.

 

Andreas arbetar främst med två mycket noga producerade föreläsningar, "Kraften i både &" och "Sju sätt att äga världen". De har några saker gemensamt:

• De ägnar sig åt digital samtids- och framtidsanalys.
• De har inte teknikfokus i första hand, utan koncentrerar sig på vilka frågeställningar som är de rätta för företag och människor när omvärlden förändras och rör sig mot total digitalisering.
• De innehåller segment om Web3, kryptovalutor och blockkedjeteknik och artificiell intelligens – men alltid på ett extremt pedagogiskt och tillgängligt sätt.
• Och det bästa av allt: manusen är gjorda för att möjliggöra olika tidsspann, allt mellan 15 och 120 minuter, där Andreas i stor detalj anpassar innehåll efter uppdrag.

Skicka en förfrågan här!

Andreas Ekström

Föreläsningar

Kraften i både &
30 min - 60 min
50 000 SEK
Hur kommer det sig att världen blev... bipolär? Var tappade vi vår digitala nyanseringsförmåga? I sin både känslostarka och analytiska föreläsning "Kraften i både &" beskriver Andreas Ekström de största behoven och de största möjligheterna den digitala omställningen för med sig under 2020-talet. Andreas visar hur kan vi fatta bättre beslut, långsiktigt och effektivt, mitt under en pågående revolution – både i organisationer och själva, som människor. Han ringar in var vi hittar de bästa förebilderna när vi förändrar både organisationer och oss själva till en helt ny tid. Den som hör den här exposén kommer att få sammanhang i pågående kaos – ett måste för varje ledare som vill driva fram stark vilja och nyfikenhet i sin omgivning.
Sju sätt att äga världen
30-60 min
50 000 SEK
Föreläsningen Sju sätt att äga världen har blivit Andreas Ekströms sätt att äga världen – den har framförts i mer än trettio länder. Genom halsbrytande exempel visar Andreas hur makt och ansvar har förskjutits under den digitala revolutionen. Han ringar in sju olösta framtidsfrågor, enorma frågor, som samtidigt innehåller de största affärsmöjligheter man kan tänka sig. Vilka vill vi bli som människor efter det här decenniet? Detta är de sju frågor som kommer att avgöra det. Hösten 2022 blir tankarna som föddes i den här föreläsningen till en bok.

"The best webinar we've had" 

Suzan Donovan, Johnson & Johnson, England 

"Extremely thought provoking" 

Heidi Lindgaard, Adobe Danmark.
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)