fbpx

Anitha Clemence

Programledare, entreprenör & influencer

Superentreprenör och superkvinna - Antiha Clemence!

Anitha Clemence kan du anlita som programledare, konferencier, paneldeltagare eller för en föreläsning om entreprenörskap, sociala medier, personligt varumärke eller föräldraskap.

Entreprenören Anitha Clemence (fd. Schulman) har en lång karriär i reklam och TV-branschen som projektledare och är en välkänd profil i media men du känner nog mest igen henne från sina olika entreprenörskapsprojekt på sociala medier. Förutom att vara en framgångsrik influencer driver Anitha en stor blogg, driver de lyckade poddarna Lillelördag med Ann Söderlund och Fyllepodden med Sanna Lundell samt webb-TV serien Mom Enough. Som om det inte vore nog är hon också skapare och skådespelerska i humorprogrammet Mammor på TV3 - en humorserie som driver med föräldraskapet och ett eget porslinsmärke som uppmärksammats internationellt! Anitha är en riktig produktinnovatör med fler än ett patent i bagaget. Vilken Kvinna! Nu föreläser Anitha Clemence om entreprenörskap, sociala medier, personligt varumärke och ledarskap.

Som offentlig medieprofil får man ta både smällar och hyllningar. Anitha har stått i rampljuset ett bra tag tillsammans med sin familj och hon anlitas ofta i paneldebatter där hon diskuterar och reflekterar kring rollen som offentlig person och vilken påverkan sociala medier har. 

Boka Anitha Clemence (fd Schulman) på Booky!

anitha
anitha

Föreläsningar

Lär dig digitala medier och bli bättre än konkurrenterna!
30-60 minuter
Pris vid förfrågan
Framtidsforskare belyser att inom kort kommer internet enbart bestå av marknadsplatser och sociala plattformar. Hemsidan har sett sina sista starka dagar. Idag är ditt eller ditt bolags Sociala Medie-konto och närvaro viktigare än er hemsida eller blogg. Kan du inte den sociala programmering så är också risken att du eller ditt företag inte kommer vara en del av den framtida marknaden. Lär dig kommunicera rätt för att synas bland dom 25 000 budskap per dag du delar yta med. Känner du till tricken för att få ditt konto att växa? Vet du vad som är bakom siffror och uttryck i den digitala världen? Kan du det så blir du en bättre beställare och kan du göra bättre affärer som får större utväxling. Kunskapen om det digitala jordbruket genererar mer skörd år efter år. Det här är föreläsningen för dig som inte har råd att missa nutidståget. Kan kombineras med workshop.
  • Planerar ni event och letar efter inspirerande inslag? Låt oss hjälpa er!
  • Vad söker ni?
  • Vilka egenskaper värdesätter ni hos profilen/inslaget?
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema. Det vi behöver för att ge er ett oemotståndligt förslag)