fbpx

Antoni Lacinai

Föreläsare, moderator och expert på kommunikation 

Antoni Lacinai, expert inom kommunikation

I över 25 år har kommunikationsexperten Antoni Lacinai tagit reda på vilka insikter, lärdomar och nycklar det finns för en bra kommunikation på arbetsplatsen. Han föreläser om ledarskap, arbetsglädje och kundbemötande och har tagit fram flera unika koncept och modeller inom kommunikation, försäljning och ledarskap.

Antoni har skrivit 13 böcker om kommunikation, mål och möten. Han är krönikor på VD-tidningen, Chef&Ledare, Eventeffect och Saleseffect. 2019 om han på tredje plats i SM i Storytelling.

Antoni är också ev av Sveriges bästa moderatorer och har bland annat delat scen med Simon Sinek, Gary Kasparov och Arianna Huffington.

Fun fact: Antoni blev 2020 skönlitterär debutant med boken Grannjävlar som han skrivit tillsammans med sin kompis My Lind.

Antoni kommunikation
kommunikation med Antoni
pågående föreläsning om kommunikation med Antoni

Föreläsningar

Du får den arbetsglädje du förtjänar
20-90 minuter
40 000 SEK
Den här föreläsningen handlar om vilka drivkrafter som håller er kvar på en för låg nivå av engagemang och arbetsglädje, och vad du kan göra för att kliva uppåt till världsklass. Du kommer att få reda på varför människor är som popcorn och varför Gallup har fel i sin analys av engagemanget.
Missförstå mig fel – hur kommunikation, motivation och prestation hänger ihop
20-90 minuter
40 000 SEK
Den här föreläsningen handlar om hur energi, empati och tydlighet är de tre magiska ingredienserna för att bygga team och relationer och för att påverka framtiden och beslut.
Konsten att leda på distans
20-90 minuter
40 000 SEK
Den här föreläsningen bygger på över 600 chefers svar på frågan: "Vad ser du för utmaningar med att leda på distans?" samt reflekterande frågor och tips för ett lyckat virtuellt ledarskap.

"Lyssnade på dig på CXM-dagen i tisdags. Du var magisk!"

Charlotte Wahlstedt - avdelningschef 

"Vilken inspirerande föreläsning om kommunikation. Användbar både i i arbetet och i privata relationer. Många tänkvärdheter att ta med sig i livet"

Kristina Karlsson - Heimstaden

"Proffsigt! Äntligen en moderator som inte sätter sig själv i fokus utan lyfter fram de som medverkar"

Hillevi Engström - Förbundsdirektör
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)