fbpx

Ari Riabacke 

Föreläsare, ledarskap & team 

Kunskap & inspiration som gör skillnad 

- Tänk att vi idag kan omsätta forskning i praktisk handling och hjälpa företag, organisationer och människor att fatta klokare beslut, göra bättre affärer och leva de liv de önskar!

Fil. Dr Ari Riabacke 

Med en vetenskapsmans kunskap och en rockstjärnas obotliga törst att möta sin publik är Ari er guide in i framtiden. På ett tankeväckande och mycket underhållande sätt talar han om hur vi ska ta oss an en morgondag som vi vet så liten om, hur vi leder företag och organisationer i en tid då osäkerheten är större än någonsin förr, hur vi skapar grupper & team som presterar på topp och hur vi kan finna nya vägar när inget är som förr – och aldrig kommer bli det igen.

Ari är arbetarpojken som gjort resan från uppväxt i miljonprogramsområde till doktorshatt, han har rest över hela världen, vandrat genom livets mörkaste dalar och över dess vackraste berg. Aris livsresa har skänkt honom gåvan att betrakta livet genom en lins där han ser möjligheter istället för problem, en lins som fått honom att våga mer än de flesta skulle drömma om.

Med en sällsynt förmåga att se samband, trender och ett fullständigt oortodoxt sätt att presentera sin forskning, sina idéer och iakttagelser målar han upp en bild som också får andra att våga mer, att se möjligheter där man tidigare kanske hade sett problem. “Vad är det bästa som kan hända?” är en av Aris återkommande frågor, ett medvetet “tvärt om”-tänk till hur hjärnan är programmerad, nämligen att upptäcka risker och hot och ställa frågan; vad är det värsta som kan hända?

Ari har en helt unik förmåga nå människor i alla typer av organisationer, på alla plan. Han talar både till hjärta och hjärna, han får människor att skratta, tänka, drömma och att gå från ord till handling. Hans teman spänner över ett brett fält, precis som hans utbildningsbakgrund, livserfarenhet och arbete i otaliga företag och organisationer skvallrar om.

Hans föreläsningar fungerar lika bra på kick-off, kundmöte, personalkonferens som på högsta chefsnivå. Alltid skräddarsytt, alltid anpassat utifrån situation och önskemål. Alltid med glimten i ögat.

Ari har förändrat otaliga människors liv och organisationers framtid – vågar du lyssna?

Teman som Ari talar på är; framtidens ledarskap, att våga är att vinna, framtidens organisation, att leda i förändring, få grupper & team att prestera på topp, kommunikation, sälj, beslutsfattande & framtid.

Ari Riabacke
Ari Riabacke

Föreläsningar & workshop 

Framtidens ledarskap
60 min
45 000 - 60 000 SEK
Vi öppnar garanterat upp era sinnen för hur vi människor fungerar, vad som driver oss, hur vi bättre kan leda oss själva och andra i tider av förändring och hur vi kan bli bättre på att navigera i en värld full av osäkerhet, en värld full av möjligheter. Fokus skiftar utifrån utmaningar, event och syfte. Det kan handla om framtidens ledarskap, beslutsfattande, att få grupper och team att prestera bättre, och inte minst, hur vi blir bättre på att agera i en snabbt föränderlig värld. Hur vi helt enkelt får det vi önskar ska hända att hända.

Detta är fanimej den bästa föreläsning jag hört på väldigt länge. Så anpassat till den värld vi nu lever i - hatten av!

Retorikstudion 
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)