fbpx

Arwind Malhotra

Föreläsare, entreprenör och tränare i förhandlingsteknik

Serieentreprenör och föreläsaren Arwind Malhotra!

Arwind Malhotra, föreläsare & serieentreprenör, som har startat över 20 bolag. Arwind har nyckelkompetens att utveckla, bygga och strukturera affärer. Han är en erfaren teambuilder med bakgrund från TV4, Indiska Ambassaden och retorikbyrå.

Förutom träningar och föreläsningar inom förhandlingsteknik har Arwind även föreläst om Diversity & Inclusion och kurser inom ecommerce på Berghs SoC och IHM.

Arwind Malhotra

Föreläsningar

Föreläsning eller workshop med Arwind Malhotra
60-180 minuter
25 000 SEK
En föreläsning eller workshop med Arwind innehåller: * Introduktion till modern förhandlingsteknik * Hjärnans påverkan - kort neuroinsikt * Analysera förhandlingssituationen & förstå vad som egentligen sker * Förbered dig rätt och effektivt * Så tar du rätt betalt! * Förstå och behärska olika typer av förhandlingar: relation, problem och pris * Identifiera & förstå de olika förhandlarrollerna * Förpacka ditt erbjudande och sätt dina gränser * Få motparten att säga nej till dig och stärk er relation * Så är du tuff i förhandlingen men trevlig mot personen * Bit i en penna och bli 31% smartare * Problemhantering vid konflikter * Så hanterar du fulknep, besvärliga personer och situationer säkert * Taktiska och praktiska övningar

Jag tyckte att föreläsningen var bra då du fångade upp våra utmaningar och ställde rätt frågor vilket ledde till bra diskussioner och exempel. Du lät oss sväva ut lite i våra tankar. Jag tycker att vi fick en bra diskussion och tankeställningar som är viktiga att ta med, speciellt inom min roll som konsultchef. 

Konsultchef Stockholm

Relevant ämne för oss och på temat lönsamhet Bra modeller och verktyg, Superintressant.
Kort tid - ville djupdyka mer i varje delmoment!

Produktionsledare Mediebyrå Stockholm

Stort tack för fin insats på vår konferens! Inslaget var mycket omtyckt!

Micke Svensson - Produktionsbolaget Nexico

Grymt bra, superbra! 
Mixen av referenser till studier, böcker gjorde att jag bara köpte allt. 
Avslappnad, jättebra att hänga med på det han sa, engagerande och inkluderande. Jag hade helt ärligt mina fördomar om en föreläsare på temat förhandling, och tänkte mig en Tele 2-säljare, men han var inte alls något sånt

Projektledare IT-konsultbolag Stockholm
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)