fbpx

Beate Undén

Föreläsare, beteendespecialist

Expert på beteendevetenskap - Beate Undén!

Beate Undén är pedagog och expert på beteendevetenskap. Hon studerade på psykologprogrammet men valde att avsluta studierna då hennes stora intresse ligger i att applicera psykologisk kunskap ute i samhället snarare än i terapirummet. Beate har tidigare drivit organisationsnätverket Nudging Sweden där hon inspirerade och utbildade myndigheter, NGOs och företag i att nudga sina medborgare, kunder och medlemmar – det vill säga ge dem vänliga knuffar till beteendeförändring. Forskningen finns där – en uppsjö av insikter och studier som bara väntar på att packas upp och appliceras “i den riktiga världen”. Så varför sker inte det i större utsträckning? Beates drivkraft är att vara bron mellan akademin och alla som jobbar med att påverka människors beteenden, åsikter och attityder. Hon skriver varje vecka Beteendebanken för Resumé där hon relaterar aktuella händelser till psykologisk forskning. 

Magkänsla och kreativa genier i all ära. Men tänk om kommunikationen kunde stärkas upp av hårda fakta och bevisade förutsägelser om hur människor faktiskt tar in information, fattar beslut och uppfattar varumärken? Beate Undén är expert på pedagogik och beteendevetenskap. Med en passion för att applicera psykologi på samhälls- och kommunikationsutmaningar lär Beate dig knepen som möjliggör vassare kommunikation.

Kolla in Beates föreläsningar här nedan och boka en föreläsning med en expert på beteendevetenskap!

Beate Undén beteendevetenskap

Föreläsningar

Bli en vassare kommunikatör med hjälp av beteendeinsikter
45-60 minuter
Från 12 500 SEK
Jobbar du som kreatör, kommunikatör eller med marknadsföring? Känner du ibland att du kastar pil i mörkret och att det är svårt att veta vilken impact det du producerar kommer få? Det är en vanlig upplevelse, men helt onödig när det finns ett helt forskningsfält – beteendeekonomi – som handlar om att förklara och förutse människors beteenden, åsikter och attityder. Tänk om du kunde ta er kommunikation till nästa nivå genom att stärka upp den med hårda fakta och bevisade förutsägelser om hur människor faktiskt fattar beslut och tar in information? Beate arbetar som beteendespecialist på den kreativa kommunikationsbyrån Rodolfo Agency i Stockholm och är just expert på beteendevetenskap. En stimulerande och matnyttig föreläsning som blandar AHA-givande psykologiska insikter med de bästa exemplena på varumärken som lyckats med att applicera psykologi i sin kommunikation och på så vis blivit mer relevanta för sina målgrupper. Du går ifrån föreläsningen stärkt med ny kunskap och inspiration samt ökad systematik och flow i ditt eget kreativa arbete.
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)