fbpx

Boka magiker - Caroline Ravn

En av världens få kvinnliga magiker

Boka magiker

Hon är en av världens få kvinnliga magiker

Caroline Ravn är en av världens få kvinnliga magiker. Hon är trollkonstnären som tagit världen med storm med ett flertal utmärkelser och utsålda teatrar i bl.a. Stockholm, Göteborg, Amsterdam, Oslo och New York. Hon är trygg på scen och tar sig an sin publik med charm, humor och träffsäkerhet. Ända sedan hon var liten och lärde sig trolla av sin farfar har Caroline Ravn älskat trolleri. Hon kombinerar effektivt humor, klassisk entertainment och tankeläsning med häpnadsväckande trolleritrick. Om ni är ute efter en oslagbar kombination för att väcka intresse och underhålla människor på fester, event eller andra slags tillställningar - då har ni verkligen kommit rätt. 

Boka magiker för mingelmagi, scenshow eller konferencier med magiska inslag

Men hon trollar inte bara, hon är även en mycket rutinerad konferencier. Caroline Ravn är den enda kvinnliga magikern i Skandinavien som kombinerar konferenciersuppdrag med magiska inslag. En oslagbar kombination som gör att ert event aldrig tappar farten. Boka magiker som även håller ihop galor som konferencier. 

Hon har även en internationellt prisbelönt kortlek på marknaden som just nu finns i sex olika varianter och har sålts i över 20.000 exemplar. Den har vunnit priser som ”Worlds Best Deck for Magic 2017” och ”World’s Best Deck for Poker Play 2017”. Caroline har tidigare vunnit två SM-silver i trolleri, ett NM-silver i salongstrolleri och har utsetts till årets inspiratör.

Eftersom ingen bokning är sig lik skräddarsyr Caroline alla sina uppdrag efter kundens önskemål. Hon talar flytande engelska och är en fena på digitala event - där hon underhåller men även lär ut magi på digitala aw's men även på större tillställningar. 

Boka magiker
Magiker på event
Magiker trollar

Boka Caroline Ravn

Boka magiker – scenshow
20-70 min
Från 30 000 SEK
Carolines show är så mycket mer än en klassisk magishow – den är rolig, interaktiv, kvick och har träffsäker humor. Hon har en förmåga att trollbinda publiken och få åhörarna att brista ut i skratt. Caroline Ravn uppträder med sin show på alla typer av evenemang, både på svenska och engelska.
Boka konferencier med magiska inslag
Valfri
Från 40 000 SEK
Som den enda kvinnliga magikern i Skandinavien är Caroline Ravn ensam om att kombinera konferenciersuppdrag med magiska inslag. Hennes timing och träffsäkerhet är svårslagen – speciellt i kombination med trolleri och magi som förvånar och förundrar. Caroline har det där lilla extra utöver en vanlig konferencier.
Boka magiker – magi i minglet
10-120 min
25 000 SEK
Letar ni underhållning till minglet, fördrinken eller när gästerna väntar på maten? Caroline Ravn underhåller på nära håll, där du och trolleriet är i fokus. Vill ni krydda ert event med fingerfärdighet, trolleri och humor, på riktigt nära avstånd? Låt Caroline trolla med gummiband, kortlekar och sedlar för att fylla rummet med en känsla av nyfikenhet och förundran. Ett magiskt upplägg är att Caroline Ravn i början av kvällen för att sedan runda av lite senare med sin scenshow – kvällen blir magisk, i dubbel bemärkelse.
Digital underhållning: show + ”lära ut”
45-60 min
25 000 SEK
Caroline underhåller på ert digitala event, hon kombinerar show med att lära ut magi. En oslagbar kombination!

Vi hörde av oss till Booky utan ett särskilt koncept i åtanke, och fick hjälp att sy ihop en personlig och underhållande magishow med Caroline Ravn. Hela processen var supersmidig, från att få förslag på koncept och shower, till att ta fram en livesädning som täckte alla våra önskemål. Vår kontakt på Booky var under hela planeringen tillgänglig för våra frågor, och kunde snabbt anpassa upplägget efter våra förutsättningar – även när dessa förändrades med kort varsel. Vi har fått stor positiv feedback på showen från både kunder och medarbetare – en succé helt enkelt!

Viola Arrfors, Castellum 

Caroline Ravn uppträdde på vårt företags julbord i år och förgyllde kvällen med både skratt och häpnadsväckande trolleritrick. Med sitt proffsiga sätt att uppträda på, drog hon med hela förtaget på en fantastisk show.

Ewerman AB

Det var fantastiskt att ha Caroline här, hon förgyllde vår tillställning med hennes underbara energi och magi. Hon gav oss en upplevelse vi sent kommer att glömma!

Alex Andersson, Mojang
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)