fbpx

Charlotta Rydholm

Facilitator

Charlotta är en av Sveriges bästa facilitator! 

Charlotta har under många år arbetat med förflyttning av organisationer, humanistiskt ledarskap och individens vilja att förändra genom facilitering. Hennes kunskaper tilltalar företag och organisationer som behöver omfamna och klara av en intern eller extern förändring.

Charlotta är en av Sveriges bästa facilitator, är författare i ämnet och hörs ofta i poddar. Att facilitera är att använda ett medvetet ledarskap och en involverande kommunikation. Genom att facilitera övningar och uppgifter kommer en grupp på ett effektivt sätt att nå sina syften och mål.

Hennes föreläsningar och workshops fylls alltid av skratt, funderingar, tillit till den egna förmågan och en lust att vilja mer.

Charlotta Rydholm

Föreläsningar

Skräddarsydd föreläsning/workshop
1 h - heldag
50 000 - 80 000 SEK
För att säkerställa en effektiv kommunikation och en slags gemensam plattform, så behöver kunskap i facilitering och modeller för kommunikation tydligt finnas på plats. Efter genomförd föreläsning/workshop, ska deltagarna: VETA: Att de har möjlighet att ta lead i kommunikationsutvecklingen genom att planera riktigt bra möten och workshops oavsett digital/hybrid/fysisk plattform. Hur de kan erbjuda verktyg till möten som leder framåt och gör skillnad. TYCKA: Att de fått med sig användbara tips och verktyg som de har stor användning för. TÄNKA: ”Wow, det var länge sedan jag var med om en sån bra föreläsning” och ”det här har jag verkligen användning för”. KÄNNA: Pepp och inspiration, att de är påfyllda och glada och framför allt otåliga över att få börja testa den nya kunskapen. GÖRA: när deltagarna lämnar börjar de genast fundera över hur de kan förbättra sitt ledarskap med hjälp av facilitering.
Föreläsning med Charlotta
1 - 3 h
50 000 SEK
Re:think - om hur smarta modeller kan få en grupp att gå åt olika håll och ändå åt samma riktning Re:learn - om hur vi behöver Flip it, Mix it och Share it för att kunna tänka om Re:do - om innovation och common ground för ett affärskritiskt tänkande

Fylld av nya metoder, tips och idéer efter första dagen i kurs i facilitering.

Åsa Gustavsson - CEO Futurista

Du kan sluta leta ☺️ Charlotta Rydholm är grym! En energi som sällan lämnar någon oberörd!

Ida Åstrand - Näringslivsutvecklare och kommunikationsstrateg på Region Skåne

Bästa. Så härligt att få hänga med dig på en föreläsning, du är grym och otroligt bra på att utbilda och engagera! Tack!

Pernilla Edelsvärd - Experienced Director Digital Transformation & Innovation
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)