fbpx

Charlotte Dunhoff

Utbildare & entreprenör

Entreprenören lanserade egen utbildning - Bli en assistent i världsklass! 

Charlotte Dunhoff har mer än 8 års erfarenhet som assistent i rockärmen. Hon har arbetat på en av världens största revisionsbyråer men även som assistent till en av Europas främst forskare och föreläsare inom verksamhetsutveckling. Hon har haft möjligheten att uppleva kontrasterna mellan den hierarkiska organisationsmiljön på ett större företag och småföretagarvärlden. Idag utbildar hon assistenter i utbildningen bli en assistent i världsklass

Idag, förutom att utbilda och coacha assistenter med en tydlig vision om att utveckla och utmana personer i rätt riktning, driver hon sedan 2016 bokningsagenturen Profile Agency. Där är hon både kreativ ledare - och kan ta vara på sina kunskaper och utveckla smarta administrativa lösningar för sina kunder och naturligtvis även sin egen verksamhet.

Utbildning administratör

Utbildning

BLI EN ASSISTENT I VÄRLDSKLASS
Halvdag
Pris vid förfrågan
Denna utbildning är för dig som vill bli effektivare, vassare och stoltare i din ​roll som assistent! ​ Är du assistent eller arbetar som projektledare? Har du som mål att bli effektivare och vassare i din roll? Har du googlat efter en relevant utbildning men inte hittat någon som känns helt rätt? Då har du kommit rätt! ​ En halvdagsutbildning med fokus på tre delar: ​ work management: som får dig att bli världsmästare på att strukturera och arbeta i din kalender och mail. Standarddokument, rutiner och processer kommer att bli en del av din vardag och dina kollegor kommer undra hur du gör för att ha sån koll. Du kommer att bli otroligt mycket mer effektiv - få mer gjort på kortare tid. ​ work efficiency: Du får lära dig principer som gör dig till en doer. Utöver det kommer du lära dig att prioritera arbetsuppgifter och hur du alltid kan ligga steget före personerna du administrerar. ​ work attitude: Inställning och attityd är a & o för att lyckas. Vill du lyckas? Vill du bli bättre? Genom att byta perspektiv lär du dig hur du både identifierar och löser problem. Hur kommunicerar du för att underlätta för både dig själv och andra. Och: hur gör du dig själv outbytbar? ​ Utbildningens innehåll Kursen är en blandning av egna erfarenheter och forskning - sammanflätat för att inspirera men också för att ge konkreta verktyg och metoder.

"Kul att diskutera i övningar med varandra och höra vad alla tänker och tycker!"

 

"Du är enormt smittsam med din fantastiska energi"

 

"Tydligheten i processerna! Hur du delar med dig av dina erfarenheter."

  • Planerar ni event och letar efter inspirerande inslag? Låt oss hjälpa er!
  • Vad söker ni?
  • Vilka egenskaper värdesätter ni hos profilen/inslaget?
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema. Det vi behöver för att ge er ett oemotståndligt förslag)