fbpx

Christer Olsson

Föreläsare, författare & inspiratör  

"Vi mår så bra när vi lär oss saker! Men så fort vi blir tillräckligt duktiga är det många som lägger av.” - Christer Olsson

Allting i livet är antingen under utveckling eller avveckling. Den som står still i en värld som ständigt rör sig kommer snart att hamna efter. Därför är vilja, utveckling och ständigt lärande otroligt viktigt för vår lycka och framgång.

Christer Olsson är fiskarsonen som gjort sunt förnuft till sin affärsidé. Med över 30 års erfarenhet är Christer Olsson en av Nordens mest bokade föreläsare och är coach till några av de mest erfarna ledarna. Han har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor och inspirerar till handling. Med hjälp av enkla övningar och konkreta verktyg får du möjlighet att skapa förändring i vardagen, på jobbet och i relationer.

Christer har lång erfarenhet av kulturutveckling, ledarskap och affärsmannaskap. Hans ambition är att så tankefrön för att du ska gå från att veta till att göra. Det handlar om utveckling och att vara en nyfiken människa som hela tiden testar nya vägar och lösningar. Att behålla är en farlig strategi.

Christer
Christer Olsson
Christer

Föreläsningar

Våga veckla ut dig – frigör din omedvetna potential
Skräddarsytt
40 000 - 60 000 SEK
Christer fokuserar på och levererar konkreta verktyg för hur du identifierar din och organisationens omedvetna kunskap och hur ni sen använder den kontakta Christer och resonera vidare hur nu kan göra i er organisation.
Tillsammansprojektet – nyttan med att vara omgiven av olikheter
Skräddarsytt
40 000 - 60 000 SEK
Christer fokuserar på det han menar vara ett av vår tids största misstag, att vi säger till våra unga att dom skall växa upp och bli starka och självständiga och klara sig själva när ingen gör det. Sanningen är enligt Christer att livet är ett tillsammansprojekt där alla har olika färdigheter och förmågor och det är när dessa samverkar vi bygger den starka organisationen där alla känner sig behövda och involverade, kontakta Christer och resonera kring hur ni kan lägga upp det hos just er.
Att få alla att gå från att vara medarbetare till medansvariga
Skräddarsytt
40 000 - 60 000 SEK
Christer fokuserar på begreppet medarbetare som han menar är en gammal Tayloristisk term där arbetare arbetar och arbetsledare tänker, vi är inte längre arbetare utan vuxna medansvariga i en vid bemärkelse. När alla tänker och känner så händer det fantastiska saker i en organisation resonera med Christer om hur ni tillsammans kan få alla dina kollegor att bli medansvariga.

”Inför ett omfattande förändringsarbete på vårt lokalkontor valde vi att ta hjälp av Christer Olsson. Han hjälpte oss med sitt självklara bondförnuft att landa i medvetenhet som lämnade sällsynt tydliga avtryck i hela gruppen.”

Gabriella Norberg - platschef - Atea

”Christer Olsson berör - full av sunt förnuft, humor och kloka ord”

Lars Rhodin - Managing Director - The Swedish Club
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)