fbpx

David Stiernholm

Sveriges främsta struktör & föreläsare

David hjälper dig att bli en super-struktör!

David Stiernholm är struktör. Han hjälper människor och företag att bli mer effektiva genom att skapa bättre ordning och struktur.

Hans motto: allting kan göras enklare! David är flitigt anlitad av allt från väletablerade storföretag till entreprenörsföretag i stark tillväxt. Han utmärker sig genom sina superkonkreta verktyg och metoder som du direkt kan använda på jobbet och hemma. Under en föreläsning med David Stiernholm upptäcker du att struktur är både befriande och roligt. Och att du blir mindre stressad och mer effektiv.

David är aktuell med pocketutgåvan av hans populära bok Klart! - Bli superstrukturerad på 31 dagar!, publicerad första gången 2012, som kommit ut i hela åtta upplagor sedan dess. Den engelskspråkiga utgåvan vid namn Super Structured: How to overcome chaos and win back time belönades med guldmedalj i amerikanska Axiom Book Awards 2018. Samma år publicerades den också på kinesiska. David har också skrivit en konkret kur i att prioritera genom boken Målmedveten - prioritera rätt och säg nej med gott samvete, publicerad 2015, och en guide i att slippa allt det som gör livet surt för dig i arbetet betitlad Förenkla på jobbet - gör det krångliga lätt, publicerad 2019

David Struktör

Föreläsningar

Inspirationsföreläsning med David Stiernholm
30-60 minuter
Pris vid förfrågan
Struktur. Låter det tråkigt? Tänk om. Att få ordning på alla dina uppgifter gör dig mindre stressad och mer effektiv. Här är mannen som visar dig hur: David Stiernholm är struktör. Varje dag hjälper han människor och företag att bli mer effektiva genom att skapa bättre ordning och struktur. Hans motto: allting kan göras enklare! Du som lyssnar får superkonkreta verktyg och metoder som du direkt kan använda på jobbet och hemma. David lär dig att spendera din dyrbara tid på ett smart sätt, och lägga kraften på de uppgifter som verkligen är viktiga. Du kommer snart att upptäcka att struktur är befriande och roligt.
  • Planerar ni event och letar efter inspirerande inslag? Låt oss hjälpa er!
  • Vad söker ni?
  • Vilka egenskaper värdesätter ni hos profilen/inslaget?
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema. Det vi behöver för att ge er ett oemotståndligt förslag)