fbpx

David Stiernholm

Sveriges främsta struktör & föreläsare

David hjälper dig att bli en super-struktör!

David Stiernholm är struktör. Han hjälper människor och företag att bli mer effektiva genom att skapa bättre ordning och struktur.

Hans motto: allting kan göras enklare! David är flitigt anlitad av allt från väletablerade storföretag till entreprenörsföretag i stark tillväxt. Han utmärker sig genom sina superkonkreta verktyg och metoder som du direkt kan använda på jobbet och hemma. Under en föreläsning med David Stiernholm upptäcker du att struktur är både befriande och roligt. Och att du blir mindre stressad och mer effektiv.

David är aktuell med pocketutgåvan av hans populära bok Klart! - Bli superstrukturerad på 31 dagar!, publicerad första gången 2012, som kommit ut i hela åtta upplagor sedan dess. Den engelskspråkiga utgåvan vid namn Super Structured: How to overcome chaos and win back time belönades med guldmedalj i amerikanska Axiom Book Awards 2018. Samma år publicerades den också på kinesiska. David har också skrivit en konkret kur i att prioritera genom boken Målmedveten - prioritera rätt och säg nej med gott samvete, publicerad 2015, och en guide i att slippa allt det som gör livet surt för dig i arbetet betitlad Förenkla på jobbet - gör det krångliga lätt, publicerad 2019

David Struktör

Föreläsningar

Inspirationsföreläsning med David Stiernholm
30-60 minuter
40 000 SEK
Struktur. Låter det tråkigt? Tänk om. Att få ordning på alla dina uppgifter gör dig mindre stressad och mer effektiv. Här är mannen som visar dig hur: David Stiernholm är struktör. Varje dag hjälper han människor och företag att bli mer effektiva genom att skapa bättre ordning och struktur. Hans motto: allting kan göras enklare! Du som lyssnar får superkonkreta verktyg och metoder som du direkt kan använda på jobbet och hemma. David lär dig att spendera din dyrbara tid på ett smart sätt, och lägga kraften på de uppgifter som verkligen är viktiga. Du kommer snart att upptäcka att struktur är befriande och roligt.
Skaffa superstruktur
30-60 min
40 000 SEK
Få bättre struktur i jobbet. Genom att organisera, automatisera och fokusera minskar du stress, övertid och dubbelarbete. Med David Stiernholms hjälp finner du de rätta prioriteringarna och får mer tid till det som är viktigt. Att finna lösningar för att jobba effektivt och må bättre är absolut ett uppnåeligt mål. I min föreläsning om personlig effektivitet genom god struktur ger jag dig verktygen för att organisera, fokusera och automatisera. På så sätt får du mer tid över till det som är viktigt – för dig och för verksamheten.
Få tiden att räcka till
30-60 min
40 000 SEK
Ta kontroll över din tid – på både jobb och fritid. Denna föreläsning ger dig flumfria och konkreta tips och de rätta verktygen för att få tiden att räcka till, hemma såväl som på jobbet. vad och hur du vill att din tid ska räc­ka till när det fak­tiskt får räcka! Hur du styr, delegerar och väl­jer bort uppgifter. Hur säl­lan ett mejl verk­li­gen kräver svar omedelbart. Hur du min­skar risken att dö i förtid!
Förenkla på jobbet – gör det krångliga lätt
30-60 min
40 000 SEK
Föreläsningen som ger dig sju enkla steg till hur du förenklar det du tycker är svårt på jobbet - allt med grund i David Stiernholms senaste bok med samma namn. I den här föreläsningen får du veta hur du hittar själva grundproblemet (hint: varför, varför, varför, varför, varför) och sedan löser det galant. När du lyckas boxa omkull ETT problem får du självförtroendet för att systematiskt hitta nya lösningar på alla dina krångel på jobbet.
Prioritera rätt lätt – Bli målmedveten
30-60 min
40 000 SEK
Hur du skiljer mellan viktigt och bråttom och lär dig säga nej med gott samvete.
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)