fbpx

Deborah Mühlrad

Terapeut, beteendevetare och föreläsare

Deborah inspirerar om ledarskap och stresshantering!

Deborah Mühlrad är beteendevetare och terapeut som brinner för att sprida kunskap om psykologi och hjälpa individer till ett bättre välmående, både i terapirummet och hos företag. 
Med stor entusiasm, kunskap och humor inspirerar Deborah kring de högaktuella utmaningar och möjligheter som ledare möter i sin vardag. Deborahs vision är att hjälpa ledare att skapa djupare relationer till sina medarbetare - relationellt ledarskap.

Deborah är en mycket uppskattad föreläsare som har en förmåga att alltid anpassa sina föreläsningar till de hon möter och ge det lilla extra för att skapa en personlig kontakt. Genom åren har Deborah gästat flera podcasts och föreläst för kunder som IKEA, Rituals och ByggMax.
Genom att förankra sin kunskap i forskning och dela tydliga vardagsexempel får Deborah psykologisk kunskap att bli enkel att förstå. På ett lättsamt sätt involverar Deborah publiken vilket ger många aha-upplevelser och konkreta verktyg att ta med sig direkt till sin egen vardag.

Deborah Mühlrad
Deborah Mühlrad

Föreläsningar

Relationellt ledarskap – att leda på distans
30 min - 60 min
Pris vid förfrågan
En inspirerande föreläsning för dig som vill bli en bättre ledare! Aldrig någonsin har ledarskap varit så viktigt som nu när du leder dina medarbetare på distans. I den här föreläsningen kommer du att få lära dig tre ledarstrategier som enligt psykologisk forskning är avgörande för att skapa gemenskap, engagemang och motivation. Den här föreläsningen ger dig en grund för hur du tar ditt företag till nästa nivå genom att ta dina medarbetare till nästa nivå.
Stresshantering i en digital värld
30-60 min
Pris vid förfrågan
På många sätt borde livet vara mindre stressigt just nu. Många jobbar hemifrån och slipper pendla, vissa jobbar färre timmar och det sociala aktivitetsschemat är mindre välfyllt än tidigare. Trots att många av våra vanliga stressfaktorer försvunnit har nya tillkommit. På ett inspirerande och lekfullt sätt delar Deborah kunskap om varför vi blir stressade, hur kroppen reagerar och vad man kan göra för att öka välmåendet vid distansarbete.
Anpassad föreläsning
30-60 min
Pris vid förfrågan
Alla företag har olika utmaningar och behov och då kan Deborah skräddarsy en föreläsning helt anpassad efter er!
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)