fbpx

Elizabeth Kuylenstierna

Ledarskapskonsult, medlare, UGL-handledare, terapeut

Elizabeth Kuylenstierna är en av landets vassaste ledarskapskonsulter

Elizabeth Kuylenstierna är en av landets vassaste ledarskapskonsulter, med uppdrag både inom näringsliv och offentlig sektor. Hon handleder ledningsgrupper, utbildar chefer inom UGL, håller i olika fasta ledarskapsprogram i Sverige och USA. Hon är verksam som medlare i konflikter, som konsult inom processledning och förändring.

Sen över 25 år är hon även volontär och har jobbat för bla BRIS, Ecpat, Kvinnojouren och Röda Korset. Elizabeth har också skrivit flera böcker inom populärpsykologi som publicerats i länder som Sverige, Norge, Tyskland, Estland, Indien, Brasilien mfl. Hon har blivit nominerad till många och vunnit flera utmärkelser som föreläsare, tex Årets Talare 2019 och Eminent Speaker.

Elizabeth Kuylenstierna

Föreläsningar

Skräddarsydd föreläsning
Skräddarsytt
50 000 SEK
Elizabeth skräddarsyr alla uppdrag, så ingen föreläsning är den andra lik. Hon är påläst, kompetent och levererar spot on till kunden. Hon delar med sig av sina erfarenheter inom de områden som hon är verksam i och det mångåriga arbetet hon gjort med många verksamheter Hon får alltid deltagarna och publiken engagerad med interaktivitet och egna reflektioner. Ingen ska lämna salen oberörd, alla ska få med sig nya tankar, verktyg, insikter, förståelse och dessutom ha fått lära känna varandra bättre. Elizabeth har aldrig nån presentation, utan pratar fritt, och jobbar med att ta in rummet. Hon är transparent och ärlig, uttrycker vad hon upplever, hon är orädd och samtidigt ödmjuk. En föreläsning eller workshop med Elizabeth brukar stanna länge hos gruppen.

”Elizabeth var fantastisk. Vi satt alla som klistrade och lyssnade till henne. Hon var skarp, tydlig och allvarlig på ett avslappnat, naturligt och humoristiskt sätt.”

”Elizabeth fångade våra önskemål direkt och hade en mycket bra inriktning. Det kändes som att hon pratade bara till oss och hon visste exakt vad vi gjorde."

  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)