fbpx

Emanuel Nilsson

Föreläsare, entreprenör och hälsofrämjare

Att må bra är nyckeln till framgång

Emanuel Nilsson startade sitt allra första bolag direkt efter studenten där han jobbade med försäljning och marknadsföring åt andra bolag och vid sidan av engagerad i styrelsearbete hos bl.a. Ung företagsamhet.

I och med Emanuels unga ålder och hans begränsade insikter i hur långt han kunde gå - pressade han sig så hårt att det resulterade i utbrändhet. Det ledde till att han tillslut lämnade bolaget han själv hade startat för hälsans skull, med hoppet om att någon gång kunna komma tillbaka till samma energi som han startade med.

Emanuel gick till grunden till varför saker och ting hade lett till utbrändhet och hur han behövde ändra på sitt liv för att inte hamna på samma plats igen. Genom nya insikter, tankeställare och lärdomar från processen han  gått igenom ändrade han om sitt liv och sina rutiner och idag föreläser Emanuel professionellt om de olika verktygen som fungerade för honom och hundratals andra för att få till en mer hållbar livsstil. Hur kan du prestera och samtidigt må bra? Är en av frågorna Emanuel besvarar utifrån hans egna konstruktiva insikter, erfarenheter och lärdomar. Han konsulterar även inom försäljning, ekonomi och investeringar. Utöver det driver han ett investmentbolag i tillväxtlandet Tanzania i östAfrika.

Trots att Emanuel återigen har många bollar i luften har han bättre verktyg för att inte låta det gå ut över sitt mående och han säger själv att han mår bättre än någonsin. Drivet och visionerna är tillbaka tillsammans med en stor dos vishet och ödmjukhet. Det går att prestera och må bra - det vet Emanuel och han har även insett att måendet är nyckeln för en långsiktig framgång!

Emanuel Nilsson utbrändhet
Emanuel

Föreläsningar

Inspirationsföreläsning med Emanuel Nilsson
60-90 minuter
17 900 SEK
Jag vet att vi mår bra av att prestera, men ibland kan det i för stor utsträckning gå ut över vår hälsa och i förlängningen över våra resultat. Det är dyrt för en arbetsgivare när medarbetare lider av utbrändhet och det är en enormt jobbig situation för de drabbade. Förebyggande arbete är mer effektivt än att i efterhand gå in i en rehabilitetsprocess. Jag berättar om min erfarenhet av stress som ledde till utbrändhet och fokuserar på insikter, tankeställare och lärdomar för att hjälpa människor att prestera och må bra. Ur föreläsningen: * Min erfarenhet * Sund egoism * Utbrändhet * Prioriteringar * Låtsasstress * Återhämtning Föreläsningen riktar sig till högpresterande människor både inom arbete och privatliv. Men i dagens samhälle är vi alla utsatta för press och krav från olika håll, och därför är denna föreläsning givande även för dem som inte kallar sig själva för högpresterande.

”Emanuel är en inspirerande föreläsare som gör att åhörarna fångas direkt. Han har en gripande historia med ett fantastiskt engagemang, men ändå med en stor portion ödmjukhet, med både humor och ett djup. Alla vi fick oss en tankeställare, vilket även skapade ett bra samtalsforum efteråt vad som är viktigt i livet. Efteråt kände vi oss alla berörda – men inspirerade!”

Anders Halldén - Regionchef - MTG/TV3

”Vi hade med Emanuels föreläsning som ett inslag i en konferens med våra skandinaviska chefer. Det var intressant att få höra hans livsberättelse och konstruktiva lärdomar av sin utbrändhet. Det gav flera viktiga tankeställare för oss alla, som vi tar med oss både för vår personliga del och i vårt ledarskap.”

Ulf Rostedt - Koncernchef - Itab Shop Concept

”Emanuel berättar inte bara engagerat om sina erfarenheter och lärdomar – han gör det dessutom väldigt generöst och trovärdigt. Allt förpackat och presenterat på ett väldigt fräscht och underhållande sätt.”

Johan Arnell - projektledare - Innovationskontoret Karolinska Institutet

”Emanuel har gått igenom mycket i livet, trots sin unga ålder. Det gör att man fångas lite extra av hans ord. Oavsett om man är 21 år eller 61 år så kan man drabbas av utbrändhet. Hans föreläsning kan göra skillnad i förebyggande syfte.”

Johan Bäck - Marknadsområdeschef - & Maria Ahl - Konsultchef - Proffice
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)