fbpx

Erik Olkiewicz

Hypnotisör och föreläsare

Erik Olkiewicz, en hypnotisör i världsklass 

Vill du att dina gäster ska känna WOW?! Erik Olkiewicz kan förvandla ett vanligt företagsevent eller en digital aw till årets snackis och en oförglömlig upplevelse för dig och dina gäster. Nordea, Tele2, Tre, Skandiamäklarna, Kicks, Hästens, Footway, ICA, Sveriges Radio, E.On och TV4 har bokat hans hypnosshow och många ledare och entreprenörer har blivit coachade av honom.

Den viktigaste förmåga en människa kan bemästra är förmågan att påverka andra – och Erik Olkiewicz färdigheter skapar rubriker. Dagens Industri skrev "Businesshypnotisören sätter svenska företag i trans" och Dagens Nyheter skrev "Hypnotisören har publiken i sin hand".

Hypnos handlar om att väcka liv i människors fantasi och öppna kanaler för kreativitet och motivation. Erik Olkiewicz, som är skolad i USA, Sverige och Storbritannien, använder skickligt hypnosens potential både som underhållning och som ett kraftfullt redskap för personlig utveckling.

Efter hans utbildning, föreläsning eller företagsevent har du ett rum fullt med avspända, motiverade och mentalt skärpta människor som är redo att ta sig an världen och återvända till jobbet med ny energi.

Erik Olkiewicz

Föreläsningar

Hypnosshow
60 minuter
35 000 SEK
Gör en stor insättning på alla må bra-konto! En hypnosshow är en oförglömlig upplevelse fylld av skratt och glädje där du och dina vänner kan se showen – eller bli showens stjärnor. I sin show bjuder Erik Olkiewicz upp vanliga människor på scen. Inom loppet av några minuter ger de efter för hans röst och hypnotiseras till att säga och göra nästan vad som helst. Du kan vara lugn, alla kommer att ha roligt och deltagarna blir eventets stjärnor. Showen är perfekt för teambuilding eftersom den engagerar både deltagare och publik.
Hypnosshow med businessboost
60 minuter
35 000 SEK
Maxa motivationen och ha roligt samtidigt! Passar kickoffen, konferensen, eventet och andra tillfällen när du vill ha både inspiration, underhållning och användbara verktyg för att locka fram det allra bästa ur dig själv och dina medarbetare. Perfekt när du vill samla medarbetarna för en motivationsboost. Gör som TV4, Aftonbladet, Tele2, Nordea och många andra, boka Erik Olkiewicz, en hypnotisör i världsklass!
Digital AW med hypnos
20-60 minuter
Från 25 000 SEK
Gör nästa digitala AW lite mer spännande – testa att bli hypnotiserad av en Las Vegas-tränad hypnotisör. Dagens Industri skrev: "Businesshypnotisören sätter svenska företag i trans" och det är precis vad som kommer hända. Erik Olkiewicz är hypnotisör skolad i USA, Storbritannien och Sverige och har anlitats av företag som Ericsson, H&M och Tele2, och nu får ni på ett tryggt och roligt vis prova hypnos online och lära er att hypnotisera er själva.
Stärk ditt inre ledarskap – Föreläsning och utbildning
2h - 2 dagar
35 000 SEK
Den viktigaste förmåga en människa kan bemästra är förmågan att påverka andra. Ledarskap handlar om din förmåga att påverka andras tankar, känslor och beteenden. Den första person du måste ha inflytande över är dig själv. När du förstår hur ditt sinne fungerar, alltså hur du kan styra dina känslor, din energi, din kreativitet och din fantasi, blir ditt liv oändligt mycket roligare. Du har allt du behöver inom dig för att lyckas leda dig själv och andra och nu kan du låta dina medarbetare ta del av den gåvan. Boka Erik Olkiewicz, hypnotisör, omskriven i Dagens Industri, och anlitad av ledare, säljare och entreprenörer, redan i dag.

”En show som fick oss att både gapa av förundran och skratta gott. Upplyftande med en så annorlunda upplevelse, den fick alla deltagare att vakna till! Det blev en riktigt bra snackis efteråt. Erik är entusiastisk, rolig och mycket proffsig. Han hade gärna fått stannat kvar ytterligare en timme! Rekommenderas, kul att testa något helt nytt.”

Anneli Sten - Tele2

”En fantastisk show som överraskade alla! Och väldigt överraskande att så många vågade ställa upp och bli hypnotiserade. Erik skapade ett engagemang men också en känsla av trygghet som gjorde att många medarbetare vågade prova och bjuda på sig själva. Ett lysande inslag i vår konferens!”

Louise Hagsten - marknadschef - Söderberg & Partners

”Du skapade ett engagemang och driv som är otroligt. Du vågade utmana gruppen och vi alla gick starka, aningen chockade men framförallt fyllda av skratt och energi från mötet med dig. Rekommenderar dig till vänner och kollegor som vill våga något utöver det vanliga.”

Helena Alderud - Head of Leading Store Operations - ICA
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)