fbpx

Fredrik Andersson

Komiker 

Ståuppkomedi med Fredrik Andersson

Fredrik Andersson, en prisad ståuppkomiker från Uppsala, har medverkat i TV-program som Släng dig i Brunnen, Robins och Roast på Berns. Han har även uppträtt på Comedy Club i London.

Fredrik Andersson har länge glatt oss med sina sylvassa skämt och prisbelönta soloshower. Men de senaste åren har han blivit mer och mer allmängods och är en av de mest sedda komikerna på nätet. Med sin avslappnade stil vrider och vänder han på samtidens stora och små frågor, alltid med stora skratt som resultat.

Inte bara ståuppkomiker
Fredriks primära yrke är ståuppkomiker men som sagt medverkar han också i TV, jobbar som konferencier och har även skrivit manus åt bl.a. parlamentet från 2006-2021, SVT i Svenska nyheter, Comedy Central i Utan gränser och massa mer! En erfaren underhållare med kunskaper i många ämnen som garanterat kommer krydda upp er after work, kväll eller ert event. Garanterat kommer han att liva upp stämningen runt kollegorna! 

Varje söndag kl. 21:00 sänder Fredrik live på sin youtube-kanal med över 16 000 följare! Kika in där för att lära känna Fredrik bättre!

 

Ståuppkomiker Fredrik Andersson

Kan bokas inom

Stand up med Fredrik Andersson
30-40 min
Pris vid förfrågan
Du har kunnat se mig i tvprogram som Släng dig i Brunnen, Robins och Roast på Berns. Jag har uppträtt på Comedy Store i London, och i egenskap av fältartist har jag stått på scener (och ibland lastbilsflak) i bland annat Kosovo, Afghanistan och Mali. Min första soloshow "Serial Joker" vann pris som årets föreställning på Svenska Standupgalan 2015.
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)