fbpx

Fredrik Andersson

Komiker 

Ståuppkomedi med Fredrik Andersson

Fredrik Andersson, en prisad ståuppkomiker från Uppsala, har medverkat i TV-program som Släng dig i Brunnen, Robins och Roast på Berns. Han har även uppträtt på Comedy Club i London!

Förutom London har Fredrik stått, inte bara på scen - lastbilsflak har varit inblandade, i bland annat Afghanistan, Kosovo och Mali. Hans första soloshow Serial Joker vann pris som årets föreställning på Svenska Standupgalan 2015!

Inte bara en ståuppkomiker

Fredriks primära yrke är ståuppkomiker men som sagt medverkar han också i TV, jobbar som konferencier och har även skrivit manus åt bl.a. parlamentet från 2006-2019, SVT i Svenska nyheter, Comedy Central i Utan gränser och massa mer! En erfaren underhållare med kunskaper i många ämnen som garanterat kommer krydda upp er after work, kväll eller ert event. Garanterat kommer han att liva upp stämningen runt kollegorna!

 

Ståuppkomiker Fredrik Andersson

Kan bokas inom

Stand up med Fredrik Andersson
30-60 min
Pris vid förfrågan
Du har kunnat se mig i tvprogram som Släng dig i Brunnen, Robins och Roast på Berns. Jag har uppträtt på Comedy Store i London, och i egenskap av fältartist har jag stått på scener (och ibland lastbilsflak) i bland annat Kosovo, Afghanistan och Mali. Min första soloshow "Serial Joker" vann pris som årets föreställning på Svenska Standupgalan 2015. Fredrik Andersson, ståuppkomiker, blandar skämt med knepiga frågor i ett digitalt quiz. Medarbetarnas allmänbildning och tankesnabbhet sätts på prov inom flera ämnen. Poängen visas i realtid, och den som har flest rätt vinner ett fint pris! Om så önskas kan ett par av frågorna knytas an till ert företag.
  • Planerar ni event och letar efter inspirerande inslag? Låt oss hjälpa er!
  • Vad söker ni?
  • Vilka egenskaper värdesätter ni hos profilen/inslaget?
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema. Det vi behöver för att ge er ett oemotståndligt förslag)