fbpx

Frida Boisen

Föreläsare, digital expert och programledare

Frida Boisen, Sveriges främsta föreläsare och programledare! 

Frida Boisen är programledare på TV3 för ”Trolljägarna” och ”Lyxfällan” och en av landets mest populära talare och konferencier. Hon är ständigt aktuell med sina uppmärksammade krönikor i Aftonbladet, med sina bästsäljande böcker och som ledande digital expert.

Frida Boisen brinner för berättande som berör – oavsett om det är på scen, i tv, i bok eller i krönikor. Hon älskar att inspirera inom ämnen som digitalisering, sociala medier, jämställdhet och hållbar förändring.

Under hösten 2019 har Frida mottagit priset som Årets kvinnliga entreprenör och som Årets digitala influencer. Hon har också prisats under 2019 av svenska FN-förbundet för sitt arbete för att folkbilda om FN:s globala hållbarhetsmål.

Tidigare har Frida utsetts till Årets Branschpersonlighet på Sthlm Media Week, till Årets digitala ledare, till en av Sveriges topp tre digitala superprofiler och en av Sveriges mäktigaste personer, av tidningen Fokus. Frida Boisen är världsmästare på sociala medier och tilldelades första pris för Best use of social media på tidningsvärldens Oscarsgala, INMA Awards i San Francisco.

Frida Boisen har varit chefredaktör för GT/Expressen, ToppHälsa, Plaza Kvinna, Allt om Resor, vice VD och digital chef på Bonnier Magazines & Brands och digital strateg på Dagens industri, sociala medier-expert på SVT och krönikör på Expressen. Hon är författare till böckerna ”Digital Succé”  och ”Digital Passion” och hennes hyllade debutroman berätta aldrig det här som kom ut 2020 har redan sålts i mer än 100 000 exemplar och i höst kommer uppföljaren "Du är inte längre min dotter".

Frida Boisen har flera olika föreläsningar och  skräddarsyr dessa utifrån kundens behov, några exempel: 
- Succémetoden: ORK 
- Det finns inga misstag, bara nya lärdomar. Allt handlar om att våga, våga, våga!
- Talk to the heart - Nycklarna till kommunikation som når ut till miljoner 

Är du intresserad av att boka Frida Boisen, klicka här och skicka in en intresseanmälan

Frida Boisen föreläser

Föreläsningar

Våga välja mod
30-60 min
Pris vid förfrågan
Så energiboostar du din digitala kommunikation. När hela världen nu är i gungning behöver vi kanske mer än någonsin fokusera på att skapa positiv energi och framtidstro. Så även i våra digitala kanaler. Välkommen till en tankeväckande och inspirerande online föreläsning där journalisten Frida Boisen delar med sig av sina bästa tips kring hur man med mod och passion kan skapa digital kommunikation som gör skillnad- i en tid när de traditionella affärsmodellerna utmanas i grunden.
Digital succé – så lyckas du med sociala medier
30-60 min
Pris vid förfrågan
Hur lyckas man med sociala medier? Lär av världsmästaren i sociala medier om hur DU når ut till miljoner och når igenom bruset. I en berörande, underhållande, energirik och superinspirerande föreläsning får du massor av effektiva tips du kan implementera direkt, som verkligen kan lyfta DIN sociala medier-strategi och boosta din business och ditt varumärke direkt. Få koll på de virala nycklarna som verkligen fungerar: Lär dig om dark social – som står för 84 % av delningsekonomin på sociala medier. Lär dig om intertelling, video och stories. Så väljer du sociala medier-kanal och så för du upp följarantalet. Så fungerar social selling och här är tipsen du behöver för att boosta din business. Exempel på hur just NI kan lyckas med ER sociala medier-strategi. Hur hanterar du hot och hat i sociala medier – och hur mår du bra med sociala medier istället? Missa inte Frida Boisens, superinspirerande, UPPDATERADE föreläsning som gjort succé världen över. Boka DIN föreläsning med Frida nu! Självklart skräddarsy Frida föreläsningen efter dina önskemål och behov.
Changeonomics – konsten att våga, vägen till framgång!
30-60 min
Pris vid förfrågan
I en tid av AI, där digitaliseringen och transformationen av existerade affärsmodeller går fortare än någonsin, hur får du med dig dina medarbetare och din organisation på förändringarna som ni behöver göra? Frida Boisen, expert på framtid och digital utveckling, känd som modig programledare i Trolljägarna och Lyxfällan och en av Sveriges mest lästa krönikörer i Aftonbladet, bjuder på de vanligaste fallgroparna och de 5 nycklarna till framgång för att lyckas med Changeonomics. Hur pluggar du in transformatorn som gör era högre syften och mål tydliga för alla i organisationen? Hur lyckas du överträffa förväntningar, vilka knep och metoder behöver du för att bygga det vinnande teamet och hur gör du för att nå ut med intertelling, morgondagens storytelling, som går från att inspirera till att engagera? Och hur börjar ni mäta era Happynomics i er organisation? För tillit och lycka ÄR centralt för att våga. Missa inte en energifylld, berörande föreläsning som garanterat ger er en ny kickstart till framgångsrik förändring.

”Frida skapar en sådan energi i rummet att ingen går därifrån oberörd. Har fått möjlighet att lyssna till Frida både som föreläsare och moderator och hon får med såväl publik som talare på scen att slappna av och delta på ett unikt sätt. Alltid engagerad och positiv vilket gör det roligt att vända sig till henne för ett event”

Johanna Björnsund, Consid

”Frida är ett fullblodsproffs. Kompetent och inspirerande. En grym föreläsning!
Jag blir lika glad och inspirerade varje gång jag träffar henne och min känsla delades av alla andra som lyssnade på Frida igår”

Arturo Arques, Swedbank

”Alltså…vilken performance! Sååå sanslöst bra du är på att trollbinda en publik! Retoriskt fulländad o den där inspirerande energin som man bara rycks med i! Blev uppriktigt smittad av din eufori! Tack!”

Annika Jankell
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)