fbpx

Frida Panoussis

Mötesritare/Graphic Recorder

Graphic recording när den är som bäst!

Frida ritar när någon talar. En mötesritare som visualiserar, sammanfattar det som sker under möten, föreläsningar eller ett event. Hon är en av få med denna unika kompetens med att simultant lyssna och rita för att ge en extra dimension och minnesbilder. Med mångårig erfarenhet från näringslivet, utbildningar och kundmöten tillför hon den samsyn som så väl behövs i dagens komplexa verklighet.

Vad är Graphic Recording?

En trend som vuxit fram ur ett behov att göra konferenser och möten mer levande, kreativa, effektiva och rent av lönsamma.

Tekniken har använts länge i USA och är nu på väg in i Europa. Steve Jobs och Nikes grundare har länge använt metoden. När Frida är med som Graphic Recorder på ditt möte får du en tydlig och samstämmig bild av det mötet handlade om och vad ni kom fram till. Frida lyfter fram det viktigaste på ett tydligt och inspirerande sätt.

Det räcker inte att bara kunna rita och ha snabb uppfattningsförmåga. Det krävs mångsidig erfarenhet av näringsliv, företagande och offentlig sektor. Det har Frida!

Hon har bl.a. visualiserat för: TEDx, TCO, Telia, Microsoft, Skanska, DIDigital och Stockholm stad.

Tveka inte på att boka Frida för att rita till ditt event!

FridaRit rita som henne
Fritarit
Frida Panoussis rita

Föreläsningar

Graphic Recorder
30 min
Från 9000 SEK
Vi är visuella varelser men varför borde vi rita under möten? Hjärnan gillar att visualisera vilket gör ritandet till en effektiv inlärningsmetod, samtidigt som det bidrar till kreativa möten och skapar en helhetsbild. En bild säger mer än tusen ord säger talesättet. I denna interaktiva föreläsning får du både lära dig enkla sätt att rita dina tankar och modeller för enklare kommunikation. Hur komplexa frågor kan lösas med papper och penna. Hur samsyn skapas när alla ser samma bild.

"Frida är en fantastiskt inspirerande och kunnig föreläsare med en stor portion humor och glimten i ögat. Man blir inspirerad att rita sina mötesanteckningar och vill bara veta mer. Tummen upp för Frida."

Anna Sonberger - Göteborgs universitet 
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)