fbpx

Isaac & the soul company

Specialister på middagsunderhållning

Isaac and the soul company - skräddarsydd underhållning till företagsfesten!

Isaac & the soul company är specialister på underhållning och gör ca 80 företagsmiddagar per år. Middagsunderhållningen kan vara skräddarsydda musiknedslag, enklare intervjuer, musikquiz (4 låtar med följdfrågor). Dom jobbar alltid tillsammans med kunden för att skräddarsy det bästa innehållet och ett genomtänkt körschema. Vill man bara boka gänget för 60 minuter ös efter middagen går även det självklart bra.

Energi & 100 % underhållning! 

Det är soul, det är party, det är energi och det är ett av Europas bästa eventband, Isaac & the soul company!

Skicka enkelt en förfrågan här!

underhållning
Isaac and the soul company
Isaac and the soul company
underhållning

Kan bokas inom...

Gala / Awards
Skräddarsytt
Pris vid förfrågan
Vi har under senaste åren etablerat oss som Sveriges bästa galaband och vi vet hur man gör en bra gala. Vi hjälper då till att sätta helheten med vägledning i körschemat för att skapa grym dramaturgi, genomgång av grafiken så den matchar vårt sätt att spela livejinglar, samt att Isaac ingår som fullskalig galakonferencier. Ett bra exempel på hur en gala ser ut med oss inblandade är Kristallengalan 2018.
Talkshow
Skräddarsytt
Pris vid förfrågan
Vi har under senaste året levererat ett antal specialskrivna Talk Shows. Bland annat till Länsförsäkringar, LRF konsult och Combitech. Kvällen byggs som en ”Letterman Show” där man efter att scannat företaget på talanger involverar dem på scenen. Kan vara allt från intervjuer, någon som dansar, någon som sjunger, kanske någon som kan lösa en Rubiks kub med förbundna ögon osv. Vi gör också, utefter budget speciellt inspelade filmer för just denna kväll. Kan vara med kända ansikten där tex Peter Magnusson gör en skål som kungen eller att vi själva hittar på tokigheter. Blir alltid väldigt bra och uppskattat.
Företagsevent
Skräddarsytt
Pris vid förfrågan
Vi är ett av Sveriges mest rutinerade band för Corporate Events. Vi hjälper er skräddarsy middagsunderhållning, musikquiz, enklare prisutdelningar, musiknedslag mellan rätterna eller bara ett eller två galna partyset efter middagen.
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)