fbpx

Isabella Löwengrip

Serie-entreprenör & föreläsare

En inspirerande föreläsning med Isabella Löwengrip 

Isabella Löwengrip är entreprenören, föreläsaren och influencern som 2018 utsågs till Näringslivets mäktigaste kvinna. Redan som 14-åring startade hon sitt första bolag och har sedan dess grundat bland annat investmentbolag, skönhetsmärken och skapat en av Sveriges största bloggar.

Genom åren har Isabella startat hela 13 företag, och därmed lärt sig alla do’s and dont’s för en entreprenör. Hon har personlig erfarenhet av vad man ska göra när krisen står för dörren och hon arbetar ständigt med att utveckla nya projekt.

I en föreläsning med Isabella får du tips kring hur du lyckas som entreprenör, och hur du kan gå från en idé till verklighet. Du får lära dig hur du kan hantera alla de motgångar du kommer att möta som entreprenör, hur du kan skapa en hållbar livsstil och hur du bemästrar sociala medier. Föreläsningen är för dig som har visioner och mål om att bli en framgångsrik entreprenör - och vill veta hur du kan nå dit! 

Ni kan även boka Isabella i ett intervjuformat kring det ämne som väljs tillsammans. Isabella pratar gärna om hennes resa som Entreprenör och Influencer, Ung ledare och priset som Näringslivets mäktigaste kvinna 2018. Isabellas kunskaper om Influencer Marketing, Digital marknadsföring och digitalisering är också intressant att lyssna på och passar för många företag som har utmaningar inom just dessa områden. Isabella tar gärna emot frågor från publiken under intervjun.

Isabella Löwengrip

Föreläsningar

Q&A: Genom motgång till framgång
60 min
Pris vid förfrågan
Isabella Löwengrip är entreprenören, föreläsaren och influencern som 2018 utsågs till Näringslivets mäktigaste kvinna. Redan som 14-åring startade hon sitt första bolag och har sedan dess grundat bland annat investmentbolag, skönhetsmärken och skapat en av Sveriges största bloggar. Genom åren har Isabella startat hela 13 företag, och därmed lärt sig alla do’s and dont’s för en entreprenör. Hon har personlig erfarenhet av vad man ska göra när krisen står för dörren och hon arbetar ständigt med att utveckla nya projekt. I en Q&A med Isabella delar hon med sig av sina erfarenheter. Inspiration på hög nivå!
Paneldebatt med Isabella Löwengrip
Skräddarsytt
Pris vid förfrågan
Upplägget vid bokning av Isabella är i form av intervju kring det ämne som väljs tillsammans. Isabella pratar gärna om hennes resa som Entreprenör, Influencer, Ung ledare och priset som Näringslivets mäktigaste kvinna 2018. Isabellas kunskaper om Influencer Marketing, Digital marknadsföring och digitalisering är också intressant att lyssna på och passar för många företag som har utmaningar inom just dessa områden. Isabella tar gärna emot frågor från publiken under intervjun.
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)