fbpx

Jannice Wistrand

Föreläsare, Certifierad inredare & Feng Shui Expert

Jannice Wistrand, certifierad inredare & Feng shui konsult!

Marknadschefen som mitt i karriären bytte bana, utbildade sig till certifierad inredare och Feng Shui konsult. Driver en av Nordens största inredningsbloggar inom Feng Shui och inredning. Blev årets inredningsbloggare 2017 på Elle Decoration Swedish Design Awards. Jannice är en flitigt anlitad föreläsare och utbildare inom ämnet inredning. Har synts i morgon-tv, i poddar, som expert i såväl tv-program som i tidningar och reklamkampanjer. Främsta inredningsuppdragen är på företag och hotell, och utbildar personalen hos några av våra främsta företag inom fackhandeln- och detaljhandel.

Föreläsningar

Inspirationsföreläsning med Jannice Wistrand
60 minuter
Pris vid förfrågan
Ingen har undgått hur viktiga våra hem blivit när världen utanför sätts i gungning och blir otrygg. Våra hem är och ska vara vår trygga punkt. Genom att använda kunskap från forskning om hur vi påverkas av färg, form och material kan vi skapa miljöer som påverkar våra sinnestillstånd och vardag. Det handlar om hållbarhet för såväl natur som för människan. Att skapa harmoniska inredningar där välbefinnande är det centrala. Inredningar som inte följer trender utan som istället upplevs, känns och påverkar vår sinnesstämning till det vi önskar. Med 4 nyckelverktyg lär Jannice, certifierad inredare, ut hur vi kan skapa dessa inredningar.

Jannice är fantastisk föreläsare. Inspirerande och med stor kunskap inom inredning. En av de bästa föreläsningar jag varit på! 

Jenny Larsson - Karlstad

Med stort engagemang och ny kunskap inom ämnet tar hon inredning till en ny och mycket intressant nivå!

Anna Abrahamsson Hägg - B3 Financial Consulting

Jannice är så kunnig, professionell, supertrevlig och rolig – hon är drömsamarbetspartnern för oss.

Christine Dahlman - Senior PR Specialist - Elfa International AB

Jannice är så kunnig, professionell, supertrevlig och rolig – hon är drömsamarbetspartnern för oss.

Christine Dahlman - Elfa Sverige

För oss på Elfa är det viktigt att arbeta med influencers där samarbetet är byggt på ömsesidig kunskap och förtroende – och det är så vi upplever vårt samarbete med Jannice Wistrand har varit och är. Ett återkommande samarbete som har skapat ett ambassadörskap som har gynnat båda parter. Jannice är mycket påläst, oerhört engagerad och kunnig med en stor och trogen följarskara i hela Norden – under många år. Det säger en hel del om Jannice och det arbete hon utför!

Christine Dalman - Senior PR Specialist - Elfa International AB
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)