fbpx

Jesper Ek 

Föreläsare inom engagemang & ledarskap 

Hur man skapar mening, mål och engagemang på arbetsplatsen

Jesper Ek föreläser engagerat utifrån sina egna ledarerfarenheter om hur företag och organisationer kan gå från förlust till vinst genom att vända ryggen mot resultat och istället vända sig till människorna i teamen som utgör organisationerna.

Jesper Ek var nominerad till Årets talare – Genombrott Man 2019. Han ger konkreta tips och praktiska exempel på varför engagemang, motivation och energi är nycklarna till ett framgångsrikt slutresultat - och hur ni kan implementera dessa direkt in i era team. Dessa fungerar lika bra i företag som offentlig verksamhet.

Under sex månaders tid lyckades läkemedelsbolaget Roche vända fallande siffror och ett rekordlågt engagemang till att bara ett år senare, med samma team, ha ökat försäljningen och engagemanget med upp till 70%. Varför? Det och mycket mer kommer fram under Jespers inspirerande föreläsning hos er.

För det finns få föreläsare som har Jesper Eks erfarenhet.
Han har själv valt att hoppa av företagskarusellen och istället satsa helhjärtat på att föreläsa och utbilda i det han brinner för – framgångsrikt mänskligt ledarskap. Jesper Ek har över 20 års erfarenhet av chefs- och ledarroller inom näringslivet. Han har genom sin karriär och sina erfarenheter fått möjligheten att få en unik inblick i olika stilar på företagande och ledande. Detta har lett till att han hittat nyckeln till ett framgångsrikt ledarskap, det mänskliga ledarskapet. Det är inte genom att fokusera på resultaten som du uppnår resultat – det är genom att skapa engagemang, en vision och en positiv företagskultur bland människorna i organisationen som det sker förändring på riktigt.

En Jesper Ek föreläsning visar på fördelarna med att sätta människan och medarbetare i fokus. Du får ta del av smarta verktyg till att hitta ett gemensamt fokus, formulera konkreta mål och att påminna om det VARFÖR som ger en en känsla av engagemang och en mening med att gå till jobbet. Om medarbetarna inte ens VILL gå till jobbet, hur ska de då kunna motiveras till att nå ökade resultat? Det är genom att skapa en företagskultur där visionen och viljan är densamma som resultaten kommer börja visa sig.

Jesper Ek

Föreläsningar

Sluta fokusera på resultat – fokusera på människorna
30-60 min
Pris vid förfrågan
Jesper Ek visar varför företag och organisationer bör sluta fokusera på resultat och istället fokusera på människorna och meningen i arbetet. Genom att tillsammans hitta en vision, ett driv och en gemenskap så kommer resultaten att visa sig. Jesper Ek delar med sig av massvis av konkreta förändringar som just er organisation kan dra nytta av i dag!
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)