fbpx

Johan Ståhl

Trollkonstnär

Boka 2021 års vinnare av talang till ert event

Johan Ståhl är en svensk magiker med hela världen som sin arbetsplats som fick sitt stora genombrott när han vann TV-programmet Talang i TV4 2021. Med en unik kombination av fingerfärdighet, värme och viljan att ge publiken någonting långt utöver det vanliga har Johan i mer 20 år roat och förundrat åskådare i fyra världsdelar. Han har vunnit stora internationella trolleritävlingar (och tagit flera medaljer i VM), underhållit hundratals miljoner tv-tittare och gjort 150 soloföreställningar på trollerivärldens mest prestigefulla scen, Magic Castle i Hollywood.

Johans drivkraft är att skapa någonting extraordinärt och bjuda in till en magisk värld där allting är möjligt. Detta går igen i allt han gör, oavsett om det handlar om att lägga ned 4000 timmar på att få ihop en perfekt rutin, uppträda för sjuka barn inom den egna välgörenhetsorganisationen Sprid magin, eller göra sin hemstad mer magisk som konstnärlig ledare för Uppsala Magic & Comedy Festival.

I Sverige arbetar Johan främst med företagsevent och erbjuder tre sorters föreställningar: close-up magi, scenshow och magisk konferencier.

Johan Ståhl
Johan Ståhl
Johan Ståhl

Kan bokas som

Close-up magi
Skräddarsytt
Pris vid förfrågan
Close-up magi sker i en intim miljö nära publiken, inte sällan i åskådarens egna händer. Det är en trolleriform där man kan se varenda sak som händer, men ändå inte kan förklara det som sker. I föreställningen väver Johan Ståhl ihop rutiner han utvecklat och förfinat under 25 års tid till en oförglömlig magisk upplevelse. Johan erbjuder två former av close-up magi: Close-up show och Mingeltrolleri.
Close up show
Skräddarsytt
Pris vid förfrågan
En intim föreställning för max 30 åskådare. I denna show serveras det bästa av det bästa inom close-up i en sammanhållen magisk föreställning. Egenhändigt uppfunna trick varvas med internationella rutiner i världsklass. Här sitter publiken nära inpå, har möjlighet att vara delaktiga och får med sig ett eget trolleritrick hem.
Mingeltrolleri, close-up
Skräddarsytt
Pris vid förfrågan
I mingeltrolleriföreställningen går Johan omkring bland gästerna och trollar. Uppträdandet anpassas efter publik och omständigheter, och är en isbrytare av rang som passar bra på alltifrån fördrinksmingel och middagar till mässhallar.
Magisk scenshow
Skräddarsytt
Pris vid förfrågan
En magisk upplevelse där omöjligheter varvas med roligheter och publiken vävs in i handlingen. I föreställningen, som uppförts i olika versioner världen över, blandas tankeläsning och fingerfärdighet med humor och galna upptåg. Scenshowen passar till de flesta tillställningar med en publik upp till 500 personer och bokas ofta i slutet av en middag som en magisk avrundning på kvällen.
Magisk konferencier
Skräddarsytt
Pris vid förfrågan
Som magisk konferencier presenterar Johan programpunkter och lättar upp prisutdelningar, konferenser och galor. Med hjälp av trolleri väver han samman tillställningarna och öppnar åhörarnas sinnen så att de lättare kan ta till sig arrangemangens budskap.

I f*ckin love your stuff!

David Blaine

WOW!!!

Jason Alexander (även känd som George Costanza i Seinfeld)
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)