fbpx

John Houdi

Magiker, komiker, buktalare och konferencier

Boka en av nordens främsta underhållare, John Houdi

John Houdi anses vara en av nordens främsta och mest rutinerade magiker, komiker och konferencierer. Han vet hemligheten hur man trollbinder vilken publik som helst. Han är född till en showman och underhållare som har en unik stil och humor som passar alla tillfällen.

John Houdis proffesionalism på och bakom scenen kan sammanfattas i två ord: TRYGGHET och LEVERANS. Han har skapat en egen planhalva inom nöjes- och eventbranschen där han kombinerar underhållning, magi, komedi och unikt buktaleri på ett synnerligen modernt och nyskapande sätt. Alltid en flexibilitet för att passa det aktuella arrangemanget, vare sig det handlar om en publik på 20 eller 1200 personer eller det digitala eventet eller presenterat på svenska eller engelska.John Houdi – MagiComedy™
Ett showkoncept som många försöker kopiera.
Men det finns bara ETT ORIGINAL.

John Houdi

Boka John Houdi

 

After dinner show
Skräddarsytt
Pris vid förfrågan
John Houdi på scen är en upplevelse. En av Sveriges mest rutinerade artister och känd för sin förmåga att locka den mest kräsna publik till skratt. En stor trygghet för dig som eventansvarig. John Houdis mest populära och prisvinnande show som innehåller stor underhållning, magiska effekter, buktaleri, åskådarmedverkan och mycket humor (aldrig ”under bältet” och åskådarassistenter förnedras aldrig). Allt designat för att passa det aktuella arrangemanget vare sig det handlar om dag- eller kväll, på en konferens, kundmöte eller före, under eller efter en middag, en publik på 20 eller 1200 personer eller fler mm mm. Möjligheterna och flexibiliteten är obegränsade. MagiComedy är ett showkoncept som många försöker kopiera men det finns bara ett original!
Konferencier/toastmaster
Skräddarsytt
Pris vid förfrågan
För ett lyckat event krävs en säker programledare eller konferencier. Varje konferens behöver en beläst och nyfiken moderator som även kan ge konferensdeltagarna energi. Varje middag behöver en toastmaster som leder middagsgästerna genom kvällen och samtdigt roar dem. För alla typer av event och evenemang där det behövs en karismatisk konferencier. John Houdi är en toastmaster/programledare/moderator med glimten i ögat och som effektivt trollar bort alla döda punkter och dirigerar eventet till succé.
Magicomedy online
Skräddarsytt
Pris vid förfrågan
Digitala shower med John Houdi är en exklusiv digital humor- och magishow via Zoom direkt till er digitala event, publika shower, digital AW mm. Dessa livestreamshower är specialdesignade för mediet - vare sig det handlar om direkt på Zoom eller på ett hybridevent - och är verkligen en superinteraktiv magi- och humorshow med unika upplevelser med delar från John Houdis professionella show samt nytt material du aldrig tidigare sett. Dessutom med en teknik som ni aldrig upplevt på Zoom för att få showen att bli interaktiv på ett unikt sätt. NI är en del av showen!

”Eventet blev en stor succé med 140 deltagare, upp från ca 90 förra året, och Houdi var en perfekt match för underhållningen.Vi var mycket nöjda och Houdi fick fantastiska kommentarer på minglet efteråt.”

Kristoffer Von Beetzen - VP Marketing -VERISEC AD

”Tack för en fantastiskt bra föreställning.
Vilket artisteri. Magi, fingerfärdighet, buktaleri och humor. Jag skrattade så tårarna rann. Så mycket har jag inte skrattat på länge.”

Per Edlund - SAAB Group

”Sällan har ett kundevent varit så uppskattat som detta. Vi har fått en otrolig feedback från våra kunder. Morgonen efter eventet så hade jag fått över 30st mail från kunder som var fullständigt överlyckliga! Det säger det mesta. John var fantastisk”

Peter Sandahl- Nordea
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)