fbpx

Johnny Hällneby

Ultralöpare & inspiratör

Ultralöpare, inspiratör & föreläsare -Johnny Hällneby!

Johnny Hällneby är ultralöpare som har Svenskt rekord på 6-dagars löpning där han sprang så långt som 88 mil! Han har långsiktiga träningsmål och satsar på att vara i sitt livs form vid 50 år vilket är fullt möjligt när man är ultralöpare. Johnny har även vunnit flera 100-mileslopp och är tidigare riksmästare på 24-timmarslöpning. Han har alltså en helt unik erfarenhet och kunskap vad gäller att uppnå sina mål och få extraordinära resultat!

Just nu är målet för Johnny att sätta världsrekordet på 6 dagarslöpning vilket betyder att han kommer få springa 17 mil per dag - i 6 dagar!

Pace on Earth

Johnny är en av grundarna för Pace on Earth tillsammans med sin sambo Ellen Westfelt. Pace on Earth är i grund och botten en inspirationsplattform för dig som vill springa långt och verkligen utmana dig själv och dina gränser. Alla som jobbar på Pace on Earth brinner för löpning och kroppen som orkar bära dig hur långt som helst - bara du har rätt mindset! Pace on Earth hjälper dig mer än gärna att komma längre än vad du trodde var möjligt. De vill inspirera dig att nå längre! Något som Pace on Earth gör i sin podcast med samma namn - Sveriges största podd om ultralöpning! De hjälper även till med all nödvändig utrustning som du kan tänkas behöva i deras webbshop. Pace on Earth coachar alla typer av löpare på alla nivåer till ultralöpare. Antingen individuellt, med runstreak eller i coachingprogrammet 10 månader mot 10 mil.

Johnny springer inte bara - han föreläser också! Med stor ödmjukhet och humor inspirerar han dig till att nå max. Han delar med sig av både mot- och framgångar vilket förstärker hans ödmjuka persona trots de omänskliga prestationer han lyckats genomföra! 

Johnny delar med sig av olika verktyg och metoder som ni kan applicera till er organisation så ni får en lika tydlig målbild som han - för att sen nå målen! En föreläsning med Johnny kommer lämna dig med en massa inspiration och energi - kanske hinner ni också före honom i kampen mot världsrekordet i 6 dagars löpning?

ultralöpare
johnny hällneby ultralöpare
Johhny ultralöpare

Föreläsningar

Att fascineras av det omöjliga
30-90 minuter
Pris vid förfrågan
En föreläsning som passar till företag och organisationer som vill få medarbetarna att förstå att alla till synes omöjliga uppgifter faktiskt är möjliga! Föreläsningen är uppbyggd på fem punkter: Varför, Ha en plan, Tro, Ödmjukhet och att Älska det du gör. Med historier om både fram- och motgångar tar Johnny med publiken på en resa om hur man genom ultralöpning och dess mindset kan jobba mot ett mål trots att man inte vet hur vägen dit ser ut. Det går att applicera dessa tekniker till de allra flesta branscher och utmaningar. Det ser Johnny - professionell ultralöpare - till!
Runstreak – att tänja sina gränser och springa varje dag
30-90 minuter
Pris vid förfrågan
Behöver du en rejäl energiboost i form av en inspirationsföreläsning? Då har du kommit rätt! Johnny och hans medarbetare på Pace on Earth har satt ihop en spännande föreläsning om ett fascinerande ämne - runstreak - som passar lika bra som en del i en större hälsosatsning för kollegorna på ditt företag! Målet är att inspirera till fysisk rörelse dagligen. En av grundarna av Pace on Earth - Ellen Westfelt - började sin runstreak den 4e september 2013 och har den längsta runstreaken i Sverige! Den långa streaken väcker ofta starka reaktioner hos omgivningen - är det verkligen nyttigt att springa varje dag? Pace on Earth vänder de negativa inställningarna kring runstreak och belyser fördelarna med det i form av inspirerande berättelser om hur runstreak har förändrat deras liv och inspirerat tusentals människor till daglig motion!
Springa 6 dagar i sträck: en spirituell upplevelse
30-90 minuter
Pris vid förfrågan
En föreläsning som passar perfekt för företag och organisationer som letar efter en riktig häftig upplevelse att ge till sina medarbetare! Ska ni ha en kickoff eller vill ha ett uppfriskande avbrott i sommartillställningen? Fortsätt då läsa! Föreläsningen ger många aha-upplevelser kring vad som krävs för att bli en vinnare. Johnny ger konkreta exempel och visar på att för att lyckas pressa kroppen till sin yttersta gräns krävs det lite mer än bara ett starkt pannben. Visst är den mentala inställningen en otrolig viktig faktor men ibland kan det handla om att släppa taget, bara vara närvarande i nuet och att överlämna sig till det oundvikliga. Johnny är Svensk rekordhållare på 6-dagarslöpning med 880 km och är professionell ultralöpare. Han har världsårsbästa och ingen i världen har sprungit längre de senaste tre åren. Målet med föreläsningen är att publiken ska fascineras och inspireras till att utmana sina egna gränser.

"Jag är så nöjd - jag har gjort en enorm utveckling och löpningen har blivit en livsstil för mig idag. Det har varit så enormt givande och ni som coacher känns så genuina, proffsiga och prestigelösa vilket bidrar till att allt känns så äkta!"

Linda Kjellman

"Jag vill tacka så mycket för ett ruggigt bra program ni satt ihop som gjorde att jag lyckades med mitt mål 2020. Mental förberedelse, energiintag, tekniskt och utrustning fungerade kanon!"

Margareta Kingham

"Det här programmet och filosofin bakom den har verkligen förändrat min inställning till det bättre och fått mig att både älska mig själv och löpning mer. Tusen tack för ett inspirerande, utmanande och lärorikt program. Ni har på riktigt förbättrat mitt liv till det bättre!"

Gabriela Castillo
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)