fbpx

Klara Svensson

Proffsboxare med hybris

En föreläsning motivation, kontrollbehov och prestationsångest.

Klara Svensson 34 år en av Sveriges främsta boxare genom tiderna med flera tunga VM-titlar som proffs och VM-medaljer i landslaget. Numera driver hon Bootcamps, jobbar som föreläsare och journalist med olika uppdrag inom media. Klara blev känd för hela svenska folket när hon vann en prestigefylld titelmatch mot Mikaela Laurén. Hon har synts i olika tv-program som Super Stars, Farmen VIP och som programledare och expertkommentator för sportsändningar.

Diverse käftsmällar genom åren har lett till många insikter som hon gärna delar med sig av. Klara är en stark motståndare till all typ av banting och träningshets och brinner för att få folk att CHILLA, få folk att börja lyssna på sig själva, istället på alla andra.

Föreläsningar

Hur bygger man en vinnarkultur utan att egentligen vara bäst?
60 min
30 000 SEK
Klaras ledord är transparens, humor och raka rör. Hon undviker gärna stereotypiska mallar med "nycklar för målsättning" och går istället ner på djupet om hur vi människor fungerar känslomässigt med motivation, kontrollbehov och prestationsångest. En föreläsning med avstamp i boxning, en kontroversiell sport med paralleller till käftsmällar i kombination med personlig utveckling. Hur bygger man en vinnarkultur utan att egentligen vara bäst? Om att våga ställa krav på sin omgivning och kommunicera för att utvecklas. Värdet av att kapitalisera på sina brister och svagheter. Hur ökar man hybris i landet lagom? Klara drivs att hjälpa organisationer och individer att hitta kraft och insikter via hennes historia och erfarenhet som boxare på den absoluta världstoppen.

Vill verkligen tacka och framföra att ALLA som lyssnade tyckte det var såååå bra! Kunde inte blivit bättre! Kommentarer från publik: trovärdigt, skönt att höra om någon som inte haft det spikrakt uppåt, inspirerande, kunde koppla detta till mitt jobb och att jag måste ta mer ansvar själv."

"Föreläsningen var jättebra! Väldigt personlig och superintressant. Den fick högst betyg av alla våra pass under kickoff med 4,47 i snitt (av 5)."

  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)