fbpx

Leila Söderholm

Föreläsare, inspiratör & hälsoexpert

Super-inspiratör - Leila Söderholm!

Leila Söderholm - föreläsare, inspiratör och hälsoexpert! Leila syns flitigt i nyhetsmorgon där hon lär ut hälsotips och trix samt hur du smidigt kan komma igång med träningen. Leila anlitas också regelbundet av olika företag, stora magasin, hälsosajter och andra TV-uppdrag som Vardagspuls och TV4:s förkväll! 

I och med hennes stora engagemang i diverse kanaler i över 10 år har Leila blivit en eftertraktad föreläsare som anlitas flitigt. Hon har över 20 års erfarenhet av att arbeta i företagsprojekt och coacha personal till mer glädje och bättre hälsa samt lär ut hälsostrategiska uppdrag i offentlig sektor! Hon är ett proffs rakt igenom!

Det verkar som att Lejla har ändlös källa med energi - något som är otroligt smittsamt när hon kliver fram på scenen. Hon har coachat och inspirerat tusentals människor att göra de små förändringarna som gör den stora skillnaden! Det hårda arbetet hon gör lönar sig också - 2018 nominerades hon till en av Årets Talare och 2017 blev hon nominerad och framröstad till Årets Hälsoinspiratör av svenska folket.

Leila är 100% energi och använder humor och igenkänning för att nå fram, aldrig pekpinnar! Oavsett vem du är lockar Leila fram det bästa i dig!

Hur hittar man tillbaka till glädjen under en svår situation?

Vid 38-års ålder drabbades Leila av en elakartad cancer och fick då gå igenom flera år av tunga behandlingar och stora bukoperationer - samtidigt som småbarnsmamma till tre barn. Efter att två gånger haft stomi, levt med sprucken tarm och gång på gång fått börja om från början, vet Leila hur man kan jobba med sin hjärna för att hitta lyckan i en tung vardag.

Tiden som sjuk var självklart otroligt tuff men den gav henne också en massa lärdomar om hur vi fungerar i kris samt att den rädslan som förlamar oss går att ta sig ur från! Leila menar att rörelse är många gånger en livlina tillbaka till ett normalt liv och en glad hjärna och efter en föreläsning med henne kommer det inte finnas någon tvekan om att du tycker lika! 

Vad är bättre än att få inspiration av en inspiratör? Kolla in några av Leila Söderholms föreläsningar här nedan och hör av dig!

Leila Söderholm inspiratör
Leila

Föreläsningar

100% arbetsglädje
45-60 minuter
Pris vid förfrågan
Varför är det så viktigt med glädje på jobbet och vem är ansvarig för den? Leila Söderholm - inspiratör och hälsoexpert har svaren! Mindset – hur vi pratar med oss själva – och hur vi tar vårt eget ansvar är viktiga pusselbitar. Att kroppen mår bra är också viktigt, en hälsosam kropp skapar ett positivt sinnestillstånd. Precis som man kan träna sin kropp kan man träna sin glädje. Hjärnan älskar att komma ihåg oförrätter för att hålla koll på vad som är hotfullt. Med enkla knep kan man överlista hjärnan och man kan öva på att inte gnälla och träna på att vara generös. Kroppen mår bra av rörelse och vila. Det är lika viktigt att få tillräckligt med sömn som att ha något att längta efter eller en god vän att ringa. Att veta vad som förväntas av dig på jobbet kan vara precis lika viktigt som att fylla på med näring som kroppen behöver. En underhållande och lärorik föreläsning baserad på senaste forskningen. Målet är att skratta sig igenom föreläsning och gå därifrån fylld av motivation, kunskap och energi. Boka en föreläsning med Leila - inspiratör och hälsoexpert!
100% hälsa
45-60 minuter
Pris vid förfrågan
Hur tar du dig ur gamla spår? Hur lurar du hjärnan att börja göra sånt som är bra för dig? Leila Söderholm visar att du varken behöver mycket tid eller utrustning för att få in rolig rörelse i vardagen. Det enda som behövs är lite inspiration, vilket du garanterat får i hennes föreläsning. Det – och mycket skratt! Att sömn, relationer och att ha mål i livet är lika viktigt som att äta bra och att röra på sig ger Leila många roliga och konkreta exempel på. Hälsa är en helhet och det vi gör i vår vardag har större effekt än vi tidigare trott. Forskning visar tydligt att vardagsrörelse är livsviktigt. Denna forskningsbaserade föreläsning bjuder på massor av humor, energi och igenkänning. Leila är expert på att fånga alla oavsett vem du är. Deltagarna får med sig en verktygslåda med konkreta strategier för att lätt komma igång.
Kick-off med Leila Söderholm
Skräddarsytt
Pris vid förfrågan
Nu kan du anlita Leila för både fysiska och digitala kickoffer. Denna kick-offen är en riktig energiboost där Leila skräddarsyr den så det passar era behov! Är ni sugna på en mer traditionell kick-off i föreläsningsformat eller kortare inspel under dagens gång? Leila löser det! Dagen kommer oavsett vara fullspäckad med humor och kunskap och det spelar ingen roll vilket yrke ni besitter - Leila är inspiratör och hälsoexpert - ett proffs helt enkelt och kommer garanterat inspirera er till att ta hand om er fysiska och mentala hälsa!

"Leila gav en fantastisk rörande och inspirerande föreläsning som verkligen sätter sig och gör förändringar hos människor (min personal äter redan annorlunda och har börjat smygträna, på riktigt är det så - och jag njuter förstås av att höra denna återkoppling). Leila är sprudlande, och allvarlig på samma gång och får direkt kontakt med sin publik. Efteråt var det många som ville prata och fråga henne om alltifrån träning till privata dilemman i livet - att uppnå detta förtroende på drygt en timme, visar på hur enormt skicklig och äkta hon är!"

Complyit

"Vi var lyriska efter Leilas föreläsning. Våra medarbetare var så peppade efteråt, de pratar fortfarande om föreläsningen på luncherna. Leila gjorde verkligen avtryck hos dem!"

Monyx

"Leila är en helt otrolig föreläsare – Varm, rolig och fantastiskt motiverande! Hon påverkade vår arbetsgrupp att göra förändringar direkt som stannat kvar, det är bra gjort på en timme! Leila delar dessutom med sig av sin berättelse som är både rörande och inspirerande. Jag vill höra mer av Leila, Mycket mer!"

Lisa Blomqvist - Coop Sverige AB
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)