fbpx

Lili Öst

Föreläsare & sångerska

Lili Öst 

Lili Öst brukar omnämnas som en dörröppnare, ögonöppnare och möjliggörare. Utnämnd till en av Sveriges Topp100 föreläsare 2019, 2020 och 2021.

Hennes sätt att arbeta med personligt ledarskap och som inspirationsföreläsare är unikt och Lili kontaktas oftast av människor, företag och organisationer som på något sätt fastnat/vill vidare. Om vi vill uppnå förändring räcker det inte att bara göra annorlunda. Vi måste också tänka och känna i linje med det vi vill uppnå för att skapa resultat som håller i längden.

Lili har länge jobbat med att hjälpa individer, arbetslag och hela organisationer att leda både sig själva och andra i förändring.

Det kostar ingenting att förändra sina tankar, men det kan ge så otroligt mycket. Lili Öst har själv fått uppleva kraften som ligger i både destruktiva och konstruktiva tankemönster, och jobbar sedan många år på heltid med att hjälpa andra att uppnå sina mål. Hon delar med sig av insikter och konkreta verktyg för ökad arbetsglädje, starkare självledarskap, hållbara medarbetare och högre lönsamhet.

Förutom 30 års självstudier inom attraktionslagen och beteendevetenskap är hon NLPTA diplomerad coach och är utbildad inom kommunikologi. Hon har ägnat mycket tid åt att förstå vilken inverkan våra tankar har på vårt mående, vår självkänsla, samarbetsförmåga och i slutändan våra resultat. Hon är författare till de uppmärksammade böckerna Jag blir vad jag tänker (2012) och SÅ KLART! Hur du & attraktionslagen blir ett vinnande team! (2017) och står som avsändare även för ett antal personutvecklande onlinekurser.

När det ni gör stämmer överens med det ni tänker och känner kommer ni hur långt som helst. När ni är flera som siktar mot samma mål på alla nivåer - kommer ni ännu längre.

Vem bokar Lili?
Företag och människor som är nyfikna och redo att skifta mindset. Se livet ur ett annorlunda perspektiv i syfte att skapa nya resultat och få oväntade insikter om hur de kan boosta inte bara sig själva, utan även organisationen på individ och teamnivå till harmonisk framgång med människor som håller.

Föreläsningar

Transformational talks
1,5 – 2 tim
Från 25 000 SEK
Jag kallar mig själv för CHANGEMAKER av en god anledning! Det perspektiv som jag utgår ifrån när jag leder personer och företag i samtal är disrupterande, nytänkande, utmanande, abstrakt och omvälvande. För många även livsförändrande, klargörande och kanske till och med lite skrämmande. Vad händer när man samlar gruppen i djupgående samtal om livet, våra attityder, vårt fokus, våra begränsande sanningar och våra paradigm ur ett nytt perspektiv? Vad händer om vi inte närmar oss framtiden i samma fart som den närmar sig oss? Hur kan vi skapa ett nytt sätt att tänka - känna - agera som inte bara ger oss framgång i det vi gör utan även gör oss till klart lyckligare individer? ​ I mina Transformational talks leder jag samtalet utanför den trygga zonen, vänder upp och ned på gamla paradigm och presenterar ett nytt sätt att se världen, våra utmaningar och möjligheter. Behöver ni skaka om teamet, ledningsgruppen eller hela företaget för att hitta en ny väg fram - då kan tranformational talks vara ett kraftfullt steg i rätt riktning.
Hur f*n tänker vi – egentligen?
1,5 – 2 tim
Från 25 000 SEK
Har vi underskattat tankens kraft? Ja, all forskning inom detta område pekar definitivt ditåt! Det är dags att lyfta blicken och på allvar ta sig an frågorna; Kan våra tankar verkligen lägga sig i vägen för både vår personliga framgång såväl som företagets? ​ Hur kan teamets kollektiva känslofokus kraftigt försena önskade resultat precis som det kan få dem att skjuta i höjden? ​ Kan vi tänka oss lyckliga, friska och sjuka? ​ Kan vårt fokus få oss utbrända? ​ Hur giftigt är det egentligen att älta negativa händelser och fokusera på motgångar? Och hur viktigt är det egentligen att förutom att vara riktigt skarp på det man gör, - även ha koll på sitt eget och teamets tanke- och känslofokus om man bygga ett dreamteam, i syfte att skapa outstanding resultat? Detta och mycket, mycket mer får ni svar på i denna musikaliska föreläsning, där jag vänder upp och ned på många av era ”sanningar”, visar varför det inte hjälper att bara förändra vad man gör och hur man gör det, utan att först blir medveten om vad som hittills skett i tanken och känslan. Och förstå vad som behöver tittas på och skapa ett nytt sätt att titta på det, för att kunna skapa nya resultat. På individnivå såväl som på teamnivå. Det är dags att ta våra mjuka värden på allvar, för det är där nyckeln till varaktig förändring och harmonisk framgång ligger. Och det är dags att få in läran om Attraktionslagen i corporatevärlden - även i Sverige! Hur f*n tänker vi – egentligen? är en blandning mellan en lite småhumoristisk feelgoodföreläsning, en insikts skapare, en mental och emotionell käftsmäll och ett antal varv i torktumlaren. Därtill med musikaliska inslag. VEM kan motstå den kombon?
Förstå – förbättra – förvalta
1,5 – 2 tim
Från 25 000 SEK
På väg åt samma håll? Hur känns det i magen? Känns det som att ni – på riktigt, är på väg mot ett gemensamt mål som alla på företaget brinner för? Att alla är med på tåget i hög, positiv energi. Eller… känns det som ni har två lok på tåget som drar i varsin riktning? ​ Forskning visar att mer än 70 % av alla påbörjade förändringsarbeten misslyckas. Varför? En avgörande parameter som de flesta inte är medvetna om, är om man försöker göra något annat, men tänker och känner samma sak som innan, - eller ännu värre, tänker och känner att man inte vill göra en förändring. Kanske har fastnat i att fokusera på och älta det som inte fungerar, då finns varken den avgörande motivationen eller det medvetna tanke- och känslofokus som krävs för att nå en förbättring. Sett ur ett energiperspektiv – blir man en kraftfull magnet för att dra till sig ännu fler oönskade resultat, som definitivt lämnar tydliga spår. Inte bara i individen, i teamet och i kundmötet, utan även på sista raden. I den här föreläsningen får chefer, ledare och medarbetare ta del av nytänkande, disrupterande kunskap om att leda och ledas i förändring. Jag delar med mig av SÅ KLART - metoden. En tvärvetenskaplig metodik vilken tar avstamp i Beteendevetenskapen i kombination med den inte lika väl igenkända, men oerhört kraftfulla Attraktionslagen / The law of attraction och fokuserar på att inte bara förändra beteende, utan roten till beteende; Förhållningssätt, fokus, paradigm, tankar och känslor. Ta del av nya infallsvinklar på både nuläget och det förflutna och få med er en hel verktygslåda att ta er an nuets och framtidens utmaningar och möjligheter. När allas tankar, övertygelser och motivation riktas mot samma mål, utifrån en mer samlad emotionell utgångspunkt - Då händer det grejer!
Effekten av c-ORO-na
1,5 – 2 tim
Från 25 000 SEK
Vad händer vid långvarig oro? Vad händer i vår hjärna? Vad händer med våra känslor? Hur påverkar den oss själva, vår självkänsla, våra relationer, reaktioner, vår arbetskapacitet och vårt fokus? Och finns det en mer medveten, gynsam och hållbar väg fram i denna omvälvande tid? När jag tittar på dessa frågor ur det perspektiv jag arbetar. När jag tittar på det genom ett par SÅ KLART-glasögon, som jag får genom min metodik SÅ KLART-metoden i vilken jag blandar beteendevetenskapen med lagen om attraktion, då ser jag en bild och en påverkan, som är långt värre och mer skadlig än om man tittar på detta ur ett mer "vanligt" perspektiv! Men jag ser också vad som kan hända när vi blir medvetna tänkare. När vi förstår vår koppling med biofältet runt oss. När vi tittar på oss själva och vår skaparkraft - positiv som negativ, genom ett mer utzoomat perspektiv. När vi kan se att vi är magneter för att dra till oss mer av det vi fokuserar på, - då blir de allra flesta fundersamma eller till och med skräckslagna över vad deras tanke- och känslofokus faktiskt genererar - men också väldigt nyfikna på vad som mer är möjligt när vi byter fokus, förhållningssätt och vad vi upplever är sant...
Skräddarsydda föreläsningar/workshops med musikaliska inslag
1,5 h - heldag
Pris vid förfrågan
Jag har specialiserat mig på att arbeta med att hjälpa människor att ta ansvar för sitt tänkande och att tänka om. Inspirerar till att tänka ur ett större perspektiv. Tänka annorlunda. Tänka disrupterande. Tänka livsförändrande. Med över 35 år på scenen som artist, ett antal år som showproducent, manusförfattare och regissör. Det senaste decenniet som föreläsare och ett brinnande intresse för mina ämnen - skräddarsyr jag med glädje och entusiasm mina föreläsningar för att de ska passa det behov som du som kund har. Som föreläsare kan man kalla det jag gör - transformerande infotainment. Jag blandar in musiken i mina föreläsningar, då det är ett kraftfullt, pedagogiskt verktyg att öppna upp andra sinnen än bara öronen på publiken. Jag sjunger live till fullorkestrerade bakgrunder, musik starkt kopplat till mina ämnen, vilket ger ytterligare en dimension till det jag pratar om och får det att nå hjärtat på min publik - inte bara huvudet. ​ Jag gör allt ifrån lättare inspirationsföreläsningar med musikaliska inslag, hög igenkänning, skratt och tänkvärt - En/flera dagars förändringsworkshops i syfte att implementera en varaktig transformation i teamet och/eller företaget - till längre mer ofattande förändringsresor. ​ Även om mina ämnen många gånger är av det allvarsamma och seriösa slaget, är min ambition att alltid skapa en ljus, lätt och inspirerande atmosfär, där man ska känna sig inspirerad och motiverad. Så hög igenkänning, skratt och tänkvärt som jag nämnde tidigare, går som en röd tråd i allt jag gör.

Lilis föreläsning på vår kickoff var väldigt lyckad och kändes bra i timing i var företaget befinner sig just nu. Hennes annorlunda synsätt och metodik gav nya insikter som kommer hjälpa teamet att fortsätta framåt i en positiv riktning. 

En inspirerande upplevelse med konkreta och praktiska tips på hur du enkelt kan påverka de resultat du önskar uppnå i en snabbt föränderlig värld. 

  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)