fbpx

Linda Hammarstrand

Föreläsare & company culture advisor 

Linda Hammarstrand - självledarskap & kultur

Linda liknar företaget vid en stafett där varje medarbetare har huvudrollen och ansvaret på sin sträcka. Alla servar. Vi måsta arbeta tillsammans - inte bara samtidigt. Linda är expert på att guida företag och organisationer till en företagskultur som stimulerar, inspirerar och skapar starka varumärken. Vad är första steget mot en sådan kultur? Hur väcker vi motivation hos oss själva och andra? Dessa frågor och många fler får du svar på under hennes föreläsningar! 

Linda Hammarstrand kommer till er med över 20 års erfarenhet av kommunikation och HR i bagaget. Hon har arbetat med Stena-sfärens värdegrund och affärsfilosofi och implementerat den för koncernens 22 000 medarbetare. Hon har också varit Director of Passion i Clarion Hotels Ledningsgrupp med målet att göra Clarion Hotel till Nordens mest attraktiva arbetsgivare.

Linda Hammarstrands föreläsningar är alltid inspirerande upplevelser med underbar energi, många härliga skratt – och givetvis laddad med konkreta verktyg för hur ni ska lyckas tillsammans!

Axplock av vad Linda Hammarstrand tar upp under en föreläsning:
– Hur får ni era medarbetare att bli medansvariga?
– Vilka värden är kärnan i er verksamhet och hur ska de efterlevas i praktiken?
– Hur motiverar du dig själv – och andra?
– Hur får ni alla att serva varandra i er “stafett”? Att arbeta tillsammans – inte bara samtidigt är en filosofi Linda kommer att dela med sig av!

Linda Hammarstrand skräddarsyr sina föreläsningar efter uppdragsgivarens önskemål och behov.

Föreläsningar

Konsten att skapa och driva en prestationskultur
60 min
Pris vid förfrågan
Det är lätt att prata om vinnande företagskulturer, motivation, inspiration, kreativitet och arbetsglädje. Linda visar er hur man gör rent konkret. Vem har inte varit på ett möte där det pratas om vinnande företagskulturer, och hur man ska komma in varje dag med motivation och inspiration med en stänk av kreativitet och en hel lass med arbetsglädje? Men hur kan man applicera det i vardagen och få det funka? Linda använder sig av den senaste forskningen om hur man kan använda framgångsmodellen och vilket steg som passar att ta först för att förändringarna ska hålla i sig.
Så här kopplar ni värdegrunden till resultatet
60 min
Pris vid förfrågan
Undersökning och forskning visar tydligt att företag med hållbar och viljestark värdegrund är de som är mest framgångsrika och attraktiva. Deras atmosfär och aura är roligare att jobba i och lockar till sig lojala kollegor och anställda samt inspirerade samarbetspartners och trofasta kunder. I denna föreläsning ger Linda Hammarstrand värdefulla och inspirerande exempel på hur organisationer kan göra för att börja sin väg i att använda värdegrunden som en framgångsfaktor och för att bli ett stabilt företag med återkommande kunder och anställda som stannar.
Vem är du och vem är de andra?
60 min
Pris vid förfrågan
Är du analytisk, drivande, inspirerande eller en stödjande person? Vi har alla lite av allt i oss, men en sak är säker – vi har ett grundbeteende. Vi människor drivs, upplever och upplevs på olika vis. Vi går igång på helt olika saker beroende på vilken beteendeprofil vi har. I den här föreläsningen bjuder Linda Hammarstrand på en underhållande genomgång med avstamp i DISC-teorins fyra beteenden. Vilken färg har du mest av – och hur ser din omgivning ut? Hur uppfattas du av andra? Kunskapen om våra olika beteenden kommer till nytta först när du börjar läsa av andra och bemöta dem så som de är.

Linda Hammarstrand lyckades fantastiskt väl med konsten att få 400 deltagare på Passion HR att verkligen förstå vad ”passion” kan vara på en arbetsplats! Ett färgstarkt, otroligt inspirerande och personligt framträdande som inte lämnade någon oberörd! Kundernas utvärdering placerade Linda Hammarstrand på andra plats av alla talare, och överträffades enbart av Fredrik Reinfeldt!

 
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)