fbpx

Magnus Helgesson

Föreläsare, entreprenör och författare

Entreprenör, föreläsare och författare - Magnus Helgesson!

En entreprenör redan vid 12 års ålder då Magnus Helgesson startade sitt första företag. Vid 21 var han miljonär. Sedan dess har han bland annat grundat restaurangkedjan Harrys i Falkenberg, föreläst och coachat om ledarskap, och varit delaktig i flera andra utmanande, men inspirerande projekt. Sist verkade han som VD på Sturebadet Health. 2012 nominerades Magnus till det prestigefyllda priset ”Årets VD”. Han har även skrivit flera böcker som till stora delar handlar om ledarskap och hur man når framgång i affärslivet och privat.

Efter att ha verkat som entreprenör i företagsvärlden i så många år ser Magnus det som sin plikt att dela med sig av de verktyg och erfarenheter han samlat på sig under sin långa resa. I sin föreläsarroll definieras Magnus som positiv och inspirerande, hans mål är att andra ska lyckas och må bra! Ämnen som tas upp på Magnus föreläsningar är framför allt ledarskap, entreprenörskap, försäljning och employer branding. En positiv företagskultur utan organisatorisk ohälsa är ett av de viktigaste grunderna för att ett företag ska lyckas. ”Front line is bottom line” är ett av slagorden som skapat Magnus personliga framgång och som grundar sig i idén att alla inom företaget måste förstå, och arbeta mot, företagets vision. Vikten av teamwork och positiv attityd är punkter som Magnus återkommer till på sina föreläsningar. 

Magnus föreläser inte bara om ledarskap och entreprenörskap, han erbjuder också rena inspirationsföreläsningar där han boostar er självkänsla och kommer med massa motivation! Att lyssna på Magnus berätta om sin väg till framgång är inte bara inspirerande – det är också underhållande och lärorikt, och du får konkreta tips och verktyg för att maximera potentialen i dig själv och företaget.

Magnus Helgesson är även en bästsäljande författare. Han har skrivit boken "Framgång lämnar spår" och "0 till 700 miljoner" och har sen dess blivit en av landets mest eftertraktade föreläsare. I våras släppte Magnus boken: "Äg ditt liv: Annars gör någon annan det!" i vilken han coachar dig att hitta vägen till din drivkraft, både i arbetslivet och i det privata. Under en Magnus Helgesson föreläsning får du med dig smarta verktyg som du kan använda direkt. Magnus Helgesson levererar alltid - han om någon vet vikten av nöjda kunder!

Magnus helgesson

Föreläsningar

Inspirationsföreläsning med Magnus Helgesson
30-60 minuter
35 000 SEK
Magnus Helgesson är entreprenören som grundade restaurangkedjan Harrys. Nu är han också en av Sveriges mest eftertraktade och inspirerande föreläsare och entreprenör. Han delar gärna med sig av sina erfarenheter kring ämnen som: Entreprenörskap, ledarskap, inspiration, motivation och mycket mer! Magnus skräddarsyr sina föreläsningar så de passar just dina behov!
Entreprenörskap i världsklass
30-60 minuter
35 000 SEK
Magnus Helgesson är en av Sveriges absolut främsta och mest framgångsrika entreprenör. Han delar med sig av sina erfarenheter kring entreprenörskap och framgångsrikt företagande genom sina inspirerande hands-on-föreläsningar. Magnus grundfilosofi är att allt handlar om mänskliga behov och drivkrafter. Om du förstår vad som driver människor och organisationer, är ingenting omöjligt. Några av de egenskaper som gjort Magnus framgångsrik är hans positiva energi och förmåga att inspirera andra människor till att lyckas. Det har gjort honom till en mycket efterfrågad föreläsare, både hemma i Sverige och utomlands.
Hur skapar du ett starkt ledarskap?
30-60 minuter
35 000 SEK
Här delar han med sig av effektiva och tydliga verktyg för att få medarbetare med i båten genom laganda och teambuilding. Han bedyrar vikten av att skapa en vision, att missionera densamma och att sätta upp tydliga mål.
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)