fbpx

Martin Nilsson

Minnesgeni och regerande svensk mästare i minne

Underhållning av Sveriges minnesgeni

Martin Nilsson har ett minne i absolut världsklass. Han har vunnit tävlingen ”Sveriges bästa minne” och har dessutom slagit världsrekord. Martin har enorm erfarenhet av att stå på scen och gör ett oförglömligt intryck. Att minnas ofattbara mängder information är ändå börja bra början – Martin gör dessutom det till en show som inte liknar något annat du upplevt.

Underhållning på en helt annan nivå. Vi kan utlova en helt fantastisk upplevelse. Det Martin gör, är lätt att tro att det är en medfödd förmåga – men hur märkligt det än kan låta är förmågan att minnas inlärd.

Underhållning eller träna ditt minne!

Vill ni vässa effektiviteten på kontoret? Martin är en av landets ledande experter på just planering, organisation och hur små förändringar i vanor leder till omvälvande resultat. Behöver organisationen utveckla sina minnesförmågor? Efter ett möte med Martin har ni verktyg som garanterat får er att aldrig vilja fasta i en smartphone igen. Behöver vi verkligen minnas i en tid där teknisk utveckling erbjuder fler möjligheter att slippa komma ihåg än någonsin tidigare i historien? Martin levererar en hisnande show som visar hur minnet är det enda vi egentligen har – och ett liv utan det är inte värt att leva.

Boka Martin Nilsson 

”minnesvärd” lunch
30 min
7000 SEK
Inspirerande snabb, roligt och minnesvärd digital föreläsning på lunchen? Inga problem. En resa i hur man gör med snabbverkande resultat men långvariga effekter. Martins show är både informativ, tänkvärd och ger dig aha-upplevelser utan jämförelse.
Bättre minne och ökad produktivitet
60-90 min
12 000 SEK
En svindlande föreläsning som ger dig insikter i ditt eget minne som kommer öka produktiviteten, få dig att tappa hakan och ger dig riktiga verktyg direkt. Du får en konkret verktygslåda med dig som garanterar resultat efter föreläsningen. Martin är van att underhålla och utbilda. Har du råd att låta bli? Den här föreläsningen kommer att förändra ditt liv.
Workshop: minnestekniker
Halvdag
20 000 SEK
Låt dina anställda, kollegor eller vänner lära sig grunderna och arbeta med att nå bättre resultat på kortare tid. Halvdagen består av konkreta övningar som ger garanterade resultat. Flera områden hinner täckas och spänner över allt från uppmärksamhet, koncentration, beslutsfattande och minne. Allt presenterat i ett format som är lätt att ta till sig och svårt att glömma. Övningarna är framtagna och testade på mängder av grupper. Resultaten kommer med garanti. Workshopen går att skräddarsy mot olika mål men kan också ges som en allmän boost. Efter bara en halv dag är chansen stor att du säger samma sak som tidigare deltagare: "Varför har jag aldrig fått lära mig det här förut?"
Workshop: minnesteknik
Heldag
29 000 SEK
Låt dina anställda, kollegor eller vänner lära sig grunderna och arbeta med att nå bättre resultat på kortare tid. Halvdagen består av konkreta övningar som ger garanterade resultat.Flera områden hinner täckas och spänner över allt från uppmärksamhet, koncentration, beslutsfattande och minne. Allt presenterat i ett format som är lätt att ta till sig och svårt att glömma. Övningarna är framtagna och testade på mängder av grupper. Resultaten kommer med garanti. Workshopen går att skräddarsy mot olika mål men kan också ges som en allmän boost. Efter bara en halv dag är chansen stor att du säger samma sak som tidigare deltagare: "Varför har jag aldrig fått lära mig det här förut?"