fbpx

Martin Nilsson

Minnesgeni och regerande svensk mästare i minne

Underhållning av Sveriges minnesgeni

Martin Nilsson har ett minne i absolut världsklass. Han har vunnit tävlingen ”Sveriges bästa minne” och har dessutom slagit världsrekord. Martin har enorm erfarenhet av att stå på scen och gör ett oförglömligt intryck. Att minnas ofattbara mängder information är ändå börja bra början – Martin gör dessutom det till en show som inte liknar något annat du upplevt.

Underhållning på en helt annan nivå. Vi kan utlova en helt fantastisk upplevelse. Det Martin gör, är lätt att tro att det är en medfödd förmåga – men hur märkligt det än kan låta är förmågan att minnas inlärd.

Underhållning eller träna ditt minne!

Vill ni vässa effektiviteten på kontoret? Martin är en av landets ledande experter på just planering, organisation och hur små förändringar i vanor leder till omvälvande resultat. Behöver organisationen utveckla sina minnesförmågor? Efter ett möte med Martin har ni verktyg som garanterat får er att aldrig vilja fasta i en smartphone igen. Behöver vi verkligen minnas i en tid där teknisk utveckling erbjuder fler möjligheter att slippa komma ihåg än någonsin tidigare i historien? Martin levererar en hisnande show som visar hur minnet är det enda vi egentligen har – och ett liv utan det är inte värt att leva.

Boka Martin Nilsson 

Kurs i minnesteknik
Skräddarsytt
Pris vid förfrågan
Martin Nilsson leder kurser i minnesteknik, och hans kurser kommer med garantin: alla som gått hans kurs har som examensprov klarat att memorera 100 slumpmässiga ord på 20 minuter. Alla kan lära sig och det är aldrig för sent att börja. Kan bokas till ert företag som kompetensutveckling eller som show / after work för underhållning.
Show: minnesgeniet Martin Nilsson
Skräddarsytt
Pris vid förfrågan
Martin Nilsson skräddarsyr sin show, föreläsning eller workshop till varje kunds önskemål. Många väljer en kombination av show och föreläsning men variationerna är så många att det blir både ett personligt event och en bättre grund för att lära sig om upplägget anpassas i samråd med kunden. Inget event är för litet – eller för stort.