fbpx

Mattias Andersson

Föreläsare & entreprenör

En stark och berörande historia om en resa från dröm till verklighet och att arbeta mot en trygg och kvalitativ sjukvård för alla. 

Mattias Andersson fick uppleva bristen av akut sjukvård under en fotbollsmatch då hans svåger gick bort efter ett plötsligt hjärtstopp. Händelsen tog extra hårt på Mattias flickvän som dessvärre inte fick den psykiatriska vården hon behövde efter traumat. Det blev för mycket för henne och hon valde efter omständigheterna, att ta sitt liv. Med bakgrunden som utbildad undersköterska och ambulanssjukvårdare tog Mattias saken i egna händer och grundade den första skånska eventsjukvården som lade grunden för hans framtida karriär.

Mattias bolag, MACC Scandinavia AB är en koncern som bland annat vaccinerade stora delar av region Skåne mot covid 19, samt löste ambulanskrisen i region Skåne, Mathias företag erbjuder provtagning på ett flertalet orter i Sverige. Mattias är idag en passiv ägare i MACC Scandinavia då han håller på med sina nya företag och projekt, bland annat en padelhall samt ett IT-bolag.

Genom sin skolgång fick Mattias ofta höra ”du är värdelös” och ”du kommer aldrig bli något”. Trots detta har han alltid haft en enorm drivkraft och motivation. Innerst inne har han trott på sig själv och ständigt jobbat mot sina uppsatta mål. Mattias gjorde något som inte alla vågar, nämligen att lämna sin komfortzon för att gå emot strömmen.

Föreläsningar

Du kan!
30-60 min
25 000
Mattias berättar om hur man skapar de verktyg som behövs för att bli en framgångsrik människa med ett framgångsrikt liv. Med motivation och inspiration talar han om hur man fångar sin kraft och drivkraft. Att våga säga ja till saker du tidigare sagt nej till. Ta del av de verktyg du behöver för att lyckas. Låt er inspireras av entreprenören och hitta målet för att våga ta nästa kliv och göra det som känns läskigt.
Han som inte var något blev något
30-60 min
25 000 SEK
Skolgången var inte enkel för Mattias, men de negativa kommentarerna blev hans bränsle. Idag driver han ett av Skandinaviens största eventsjukvårdsbolag. Vi får följa det utanförskap Mattias upplevde och hans resa från ensam och mobbad till den superentreprenören han är idag. Föreläsning fylls av skratt, ilska och tårar men framförallt glädje och hopp. Till de som inte tror på sig själva eller som intalat sig att de inte kan. Mattias visar att med hopp och motivation så kan man lyckas med allt.

”Fler föreläsare som Mattias vill vi ha”

ProCivitas

”Mattias visar att alla kan oavsett bakgrund”

kommunal i Östergötland
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)