fbpx

Mia Hultman

Föreläsare & värderingarnas rockstar!

Mia är en av Sveriges främsta experter på värderings- och utvecklingsarbete.

Med över tjugo års erfarenhet av värderings- och förändringsarbete kallas Mia Hultman
”värderingarnas rockstar”. Som en av Sveriges främsta experter på värderings- och utvecklingsarbete, har Mia arbetat med kunder som adidas, Systembolaget, Northvolt och Preem.

I sitt arbete som föreläsare, facilitator och författare är hon otroligt uppskattad, dels för sin expertis men även för hennes förmåga att blanda aha-upplevelser från vardagen, egna erfarenheter med sin gedigna och breda kompetens inom området. Mias förmåga att konkretisera och skapa resultat genom värderings- och förändringsarbete har lett till stora framgångar för både verksamheter och individ.

Mias förmåga att konkretisera och skapa resultat genom värderings- och förändringsarbete har lett till stora framgångar för både verksamheter och individ. Se några av de kunder Mia arbetat tillsammans med.

2009 debuterade Mia Hultman som författare och har idag skrivit tre böcker. Nyfiken på böckerna, se böcker.

Mia Hultman

Föreläsningar

Koden till framgång – en föreläsning om en stark värderingskultur
45 – 120 minuter
Pris vid förfrågan
Mias föreläsning ’Koden till framgång’ tar upp kopplingen mellan en stabil värdegrund och ett starkt varumärke. Belyser den interna kraften som finns att hämta från en verksamhet med levande värderingar, hur man tar fram och arbetar med sin värdegrund och om den direkta kopplingen till de ekonomiska vinster det ger. Föreläsningen ger inspirationen och förståelsen som krävs för att ta sina värderingar ”från papper till hjärtat”!
Ett värdefullt ledarskap
45 - 120 min
Pris vid förfrågan
Föreläsningen utforskar inte bara en verksamhets värderingar, utan framförallt hur du i rollen som ledare kan använda dem för att skapa kraft och samhörighet. En ledare ska driva sin verksamhet mot vinst och finansiell framgång, men ett bra ledarskap innebär så mycket mer och ett bra ledarskap börjar med dig. Föreläsningen handlar bland annat om JAG:et – hur du rustar dig i din roll som ledare, hur du hittar trygghet och tydlighet i ditt ledarskap och verktyg som bygger på de komponenter och kompetenser du redan besitter för att bli din bästa ledare. Du får byggstenarna för att bygga en stadig ledarplattform som får dig att växa inte bara som person, utan också som en värdefull ledare.
Ett värdefullt medarbetarskap
45 - 120 min
Pris vid förfrågan
Föreläsningen ett värdefull medarbetarskap utforskar mer än bara en verksamhets värderingar, vilka de är och den kraft de har att få medarbetare att kunna agera själva. Kärnan i föreläsningen handlar om hur värderingar och ansvarstagande skapar utrymme för utveckling. Med tankeverktyg, insikter och förståelse skapas enorma möjligheter till förändring, allt grundas i medarbetarskapet.
FÖRändring
45 - 120 min
Pris vid förfrågan
Det sägs att det enda som är konstant är förändring. En stor förändring kan ibland kännas liten, och en liten förändring kan ibland kännas stor. Oavsett storlek är det samma huvudnycklar som låser upp framgången. Mia berättar om vikten av intentionen, visionen och verksamhetens gemensamma värderingar i en förändringsprocess. Verktygen vi kan ta med oss ger möjligheten att rusta förändringen till att lyckas varje gång – då är det inte bara förändring som blir konstant utan även förbättring!
Anpassad föreläsning
45 - 120 min
Pris vid förfrågan
Varje företag, likt varje människa, är unikt och befinner sig därmed naturligt i olika stadier med varierande behov. Mias långa erfarenhet tillsammans med stor kompetens och engagemang ger förmågan att skräddarsy en föreläsning som sylvasst riktar sig till er verksamhet och inrymmer precis det ni behöver på er resa mot vision och framgång.

”Mia har under flera år stöttat oss i vårt arbete med att utveckla ledarskapet och kundmötet på Systembolaget.
Hon har med stor kunskap och engagemang hjälpt oss som utbildare och coach. I utbildningar och i möten med grupper så är Mia professionell och samtidigt personlig och närvarande. Hennes stora erfarenhet från näringslivet och sporten gör att hon har mycket av dela med sig av, alltid på ett spännande och pedagogiskt sätt. Passionen för värderingar lyser naturligtvis igenom och inspirerar!”

Louise Dahlén - Systembolaget

”Värderingsarbetet var en nyckel till framgång för oss. Mellan 2004 och 2007 såg vi faktiska säljresultat, i januari 2007 sålde vi 30 procent mer än året innan och satte säljrekord. Värderingar skapar resultat.”

Kent Orrgren - FD. CEO SATS
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)