fbpx

Mikaela Aare

Karriärexpert, föreläsare & entreprenör

Mikaela tar sin utgångspunkt i innovation och flippa perspektiven för vad som är möjligt och landar i konkreta verktyg som tar just din verksamhet vidare.

Mikaela Aare är Studie-och yrkesvägledaren som går sin egen väg.

Sedan starten på hennes entreprenörsresa 2016 har hon lanserat det digitala community:t Rebel Wonderland, skapat kurser, skrivit boken Lost in Careerland, faciliterat workshops, föreläst och coachat både individer och företag.

Om du skulle möta henne så skulle hon presentera sig som rebellen. För så startade företagsidéen: att digitalisera karriärvägledning och göra något annorlunda. Genom att bidra med ett annorlunda perspektiv har Mikaela innoverat för byggbranschen, kommuner, industrin och personliga varumärken inom det digitala landskapet.

En inspirationsföreläsning signerad Mikaela Aare innebär att du går därifrån med nya insikter och idéer för hur du och din verksamhet kan göra något annorlunda. Oavsett om det gäller att innovera synen på framtidens arbetsliv eller att bygga varumärke i en digital tidsålder som ständigt förändras. Mikaela tar sin utgångspunkt i innovation och flippa perspektiven för vad som är möjligt och landar i konkreta verktyg som tar just din verksamhet vidare.

Att stiga in i Mikaela Aares värld innebär att kombinera all potential med en konkret plan. Det är att göra något annorlunda och att inte acceptera att saker måste vara på ett visst sätt. Det är att plocka fram den inre rebellen.

Föreläsningar

Framtidens arbetsliv tillhör rebellen
ca 60 min
25 000 SEK
Vad har historiens innovatörer gemensamt? Oftast ett outsiderperspektiv och en galen idé. Ju snabbare skiftningar som sker i arbetslivet desto mer måste man innovera. Under den här inspirationsföreläsningen tar Mikaela med er in i framtiden och hur framtidens karriär kan komma att se ut. Ni kommer få med er tio nycklar till ett rebelliskt mindset som går att applicera, både i den personliga utvecklingen och på arbetsgivarsidan.
Konsten att skapa ett digitalt ekosystem
ca 60 min
25 000 SEK
Vi är vana att höra att om vi inte finns på sociala medier, då finns vi inte. Men, mer då? Om sociala medier skulle försvinna imorgon, vad har ni för kommunikationskanaler till målgruppen? Under den här inspirationsföreläsningen tar Mikaela med er på en resa - från sociala medier till att bygga ett digitalt ekosystem med community i fokus. Du kommer få ta del av konkreta verktyg för HUR just ni kan skapa ett digitalt ekosystem och hur man faciliterar ett community över tid. Mikaela kommer djupdyka bakom kulisserna i hennes plattform Rebel Wonderland och vad som har varit de vinnande konceptet för att engagera målgruppen och hålla sig relevant. Vi kommer prata varumärkesbyggande och hur de där riktiga fansen uppstår och följer med er oavsett kanal.
Skräddarsydd föreläsning/workshop
Skräddarsydd
Pris vid förfrågan
Mikaela kan skräddarsy en föreläsning/workshop efter just det ni söker. Framförallt inom: Att innovera hur vi arbetar & ser på karriär / future of work, delar av hennes entreprenörsresa & byggande av community. Att bygga ett starkt varumärke i sociala medier Expertis inom: karriärutveckling, coaching, sociala medier och varumärkesbyggande.

“Mikaela är lugn och trygg som talare. Proffsig presentation och bra att vi som grupp fick utrymme att reflektera!”

BERGHS SCHOOL OF COMMUNICATIONS

"En deltagare tyckte att du var den bästa talaren han har hört! Tack för att du var så närvarande och bjöd in alla i dialog!"

CARRUS NETWORK

"Mikaela är verkligen unik i allt hon gör och hur hon brinner för sina deltagare och är verkligen en äkta cheerleader som du kan lita på! Duktig på att skapa ett safe space som jag själv tycker är otroligt viktigt."

KURSDELTAGARE
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)