fbpx

Negin Azimi

Föreläsare, moderator och författare

Föreläsare om mångfald och integration, moderator och författare

23-åriga entreprenören Negin Azimi är en eftertraktad inspirationsföreläsare hos näringslivet, tidigare styrelseledamot i SOS-Barnbyar och arrangören av TEDxYouth Stockholm. Hon har studerat kommunikation på universitet och är aktuell med boken ”Kämpa smart & dröm stort: mina 9 tips som tar dig dit du vill”.

Negin jobbar även sedan juni 2021 som PR och kommunikationskonsult på den världsledande och globala kommunikationsbyån Burson Cohn & Wolfe (BCW Stockholm), med kunder som bland annat Amazon Sverige, Tre, Trygg Hansa, Tiktok med flera.

Negin har fått utmärkelser som en av Näringslivets Superkommunikatörer, enligt tidningen Resumé. Sveriges Supertalang, enligt Veckans Affärer. En av Sveriges mest lovande unga företagare, enligt Företagarna. En av Tjugo unga stjärnskott i världen att hålla ögonen på, enligt Veckans Affärer. Årets uppstickare, enligt Shortcut. Hon har även utsetts till Sveriges ungdomsentreprenör och mottagit priset av Prins Carl Philip och Prinsessan Sofia. 

Negin Azimi Föreläsare om mångfald

Föreläsningar

Inspirationsföreläsning med Negin Azimi
30-60 minuter
30 000 SEK
I sin mycket uppskattade föreläsning om bl.a. mångfald, berättar Negin hur hon gick från att inte känna sig inkluderad i samhället till att bli utnämnd till Sveriges ungdomsentreprenör och bli betraktad som en supertalang av näringslivet. Många ungdomar i dag känner ett utanförskap. Speciellt ungdomar som växer upp i miljonprogram. Så hur går man från att känna sig borträknad och bortglömd, till att känna sig betydelsefull och behövd? Och hur kan näringslivet och samhället bli bättre på att ta tillvara på mångfald och dessa ungdomars kompetenser? I Negin Azimis inspirerande föreläsning utgår hon ifrån sina egna erfarenheter. Som 14-åring bestämde hon sig för att förändra sitt liv och sedan dess har ingenting varit sig likt. Negin Azimis inspirationsföreläsning passar perfekt för näringslivet då Negin brinner för mångfald och att öka dialogen mellan ungdomar och företag. Men även utmärkt som inspiration till ungdomar. Innehållet anpassas utifrån målgrupp.

Vi arbetade med Negin som programledare för en webb-baserad talkshow som heter En köpsmart syn på livet. Negin ansvarade för att driva samtalet med gästerna, ta fram frågor och blev ansiktet utåt för serien. Det var väldigt lätt och roligt att jobba med Negin som var professionell och karismatisk. Jag hoppas att få möjlighet att arbeta med Negin inom en snar framtid.

Hannes Hultcrantz - Konsult Hallvarsson & Halvarsson - EUROCARD

Det har varit väldigt smidigt att jobba med Negin! Trevliga samtal via mail och telefon som förberedelser inför eventet som sedan följdes upp av en bra leverans framför tv-kamerorna på vår försenade och coronaanpassade näringslivsdag, EN20.

Felix Andersson - Projektledare - ESKILSTUNAS NÄRINGSLIVSDAG

Det var en sann feel-good känsla att arbeta med Negin från första kontakten, genomförandet och återkopplingen efteråt. Att få möta och lyssna på Negin borde både yngre och äldre få möjlighet att göra. Hon inger hopp för framtiden och ger publiken både kraft och mod med sin historia och berättarteknik.

Cecilia Ekstrand - Konsult från Tom Tits Experiment - SÖDERTÄLJE KOMMUN

Negin lyckas väldigt väl med att blanda inspiration och humor på ett sätt som gör att hon fångar publikens uppmärksamhet redan från början. Hon är inte heller rädd för att bjuda på sig själv!

Andrea Cartriers Lagnefors - Kungsholmens gymnasium elevkår - KUNGSHOLMENS GYMNASIUM

Med en stark inre kompass och kompromisslös vilja kan man nå långt. Lägger man därtill lite klädsam ödmjukhet så kan man nå nästan hur långt som helst – se bara på Negin Azimi.

Jens Spendrup - tidigare ordförande - SVENSKT NÄRINGSLIV
  • Vi planerar event och vill utvecklas & inspireras inom:
  • Vi letar efter:
  • Viktigt för oss är att innehållet levereras med fokus på:
  • Fritext: Kör!
  • (Här delar du info om: datum, tid, känsla, tema, er utmaning etc. Underlag för att vi ska kunna skicka ett förslag)